Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

JANE IREDALE MAKE-UP

JANE IREDALE MAKE-UP


Показване:
Подреждане по:

Двоен молив за очи Хайлайтер - Jane Iredale

Двоен молив за очи Хайлайтер - Jane IredaleДжъмбо молив с два края, е създаден да подчертае зоната около очите, устните и да озари цялото лице. Подчертава вътрешния край на окото. Може да се използва ..

29.50 лева/BGN

Двойна Четка за очна линия и вежди - Jane Iredale New

Двойна Четка за очна линия и вежди - Jane Iredale

Двойна Четка за очна линия и вежди - Jane IredaleИзползвайте четка, за да нанесете очна линия и гъбичката в другия край за да размажете. Може да се използва за подсилване на веждите...

22.00 лева/BGN

Комплект за вежди - Jane Iredale

Комплект за вежди - Jane IredaleСъдържа всичко необходимо за светкавично подчертаване на веждите: апликатор с две страни, прозрачен растителен восък за вежди и водоустойчива, богата на минерали пу..

53.50 лева/BGN

Молив за вежди с четка - Jane Iredale

Молив за безупречно подчертаване на веждите с четка за оформяне. Ергономичен за перфектени, фини, подобни на косъмчета щрихи. Експертно попълва и подчертава с двоен край - ултрапрецизен прибиращ ..

33.50 лева/BGN

Молив за очи - Jane Iredle

Минералният молив за очи на Jane Iredale е мек и се плъзга лесно и изящно без да дразни дори най-чувствителните очи. Нежната рецепта с подхранващи масла от ший и макадамия, съчетани с пчелен восък..

22.50 лева/BGN

Плоска Четка за кремообразни продукти -Camouflage Brush - Jane Iredale New

Плоска Четка за кремообразни продукти -Camouflage Brush - Jane Iredale

Плоска Четка за кремообразни продукти -Camouflage Brush - Jane IredaleЗа покриване и разнасяне на различни течни продукти като коректор, кремообразни сенки, основи и други...

33.50 лева/BGN

Прахообразна матираща пудра за финиш ефект Amazing Matte™ - Jane Iredale

Прахообразна матираща пудра за финиш ефект Amazing Matte™ - JANE IREDLE Amazing Matte™ Loose Finish Powder е полупрозрачна пудра, формулирана с оризов прах за бързо абсорбиране на излишната ..

66.50 лева/BGN

ПРЕСОВАН МИНЕРАЛЕН ФОН ДЬО ТЕН PurePressed ПЪЛНИТЕЛ - JANE IREDALE

Пресован минерален фон дьо тен PurePressed® – Jane Iredale  Вземете всички ползи, които ви дава фон дьо тена, коректора, пудрата и слънцезащитата само в един удобен, лесен за нанасяне продукт ..

68.00 лева/BGN

Спирала за плътност и дължина Longest Lash - Jane Iredale

За тези, които искат всичко: добре подчертани, по-дълги мигли и натрупващ се обем!Серията Longest Lash на Jane Iredale е създадена по рецепта с морски минерали, кои..

57.00 лева/BGN

Спирала за чувствителни очи PureLash® – Jane Iredale

Спирала за чувствителни очи PureLash® – Jane Iredale Тази водоустойчива рецепта е разработена специално за чувстителни очи, които по принцип не обичат спиралите. Н..

34.00 лева/BGN

Спирала с удължаващ ефект - PureLash® - Jane Iredale

Създадена за визуално удължаване на миглите, спиралата Pure Lash им придава ефект, за който не си и мечтала! Висококачествената четка с революционен дизайн осигур..

40.00 лева/BGN

Четка за бронзант - White Fan Brush - Jane Iredale New

Четка за бронзант - White Fan Brush - Jane Iredale

Четка за бронзант - White Fan Brush - Jane IredaleМека четка, вертилообразна, с дълъг косъм. Използвайте я за руж, бронзанти и продукти за блясък...

30.90 лева/BGN

Четка за компактни пудри - The Handi Brush - Jane Iredale New

Четка за компактни пудри - The Handi Brush - Jane Iredale

Ръчно изработена четка за бронзант, пудри и ружове. - Ултра мека изработена от естествен косъм и висококачествен теклон.- Разнася продуктите с безупречна лекота.- Универсален и компактен размер ..

75.90 лева/BGN

Четка за Контуриране - Блендиране - Jane Iredale New

Четка за Контуриране - Блендиране - Jane Iredale

Четка за Контуриране/ Блендиране - Blending/Contouring Brush -Jane IredaleМногофункционална четка която можете да използвате с течни продукти за контуриране или да блендирате за перфектен завършек...

70.50 лева/BGN

Четка за очен контур - Jane Iredale New

Четка за очен контур - Jane Iredale

Четка за очен контур - Jane IredaleКъса четка със средна плътност с леко наклонен връх. Използвайте, за да нанесете акцент върху сенките...

31.00 лева/BGN