Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

ГРИЖА И СТАЙЛИНГ

ГРИЖА И СТАЙЛИНГ


Показване:
Подреждане по:
BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ 2-3 Days

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕТози  балсам без отмиване съдържа органични плодови екстракти, алфа хидрокси киселини и витамин С, тосканско киви, кайсия, лимон и ананас и пря..

21.00 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ДЕФИНИРАЩ ЛОСИН ЗА КЪДРИЦИ 2-3 Days

BIOFFICINA TOSCANA ДЕФИНИРАЩ ЛОСИН ЗА КЪДРИЦИ

BIOFFICINA TOSCANA ДЕФИНИРАЩ ЛОСИН ЗА КЪДРИЦИТози иновативен серум е предназначен за къдрава и чуплива коса. Съдържа комбинирания антиоксидантен ефект на Uviox® -Oleox® от органични тоскански съставки..

21.20 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА КЪДРИЦИ 2-3 Days

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА КЪДРИЦИ

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА КЪДРИЦИТози иновативен лосион е специално за къдрава и чуплива коса.Комбинираният антиоксидантен ефект на Uviox®-Oleox®, произведен от грозде сорт Кианти и маслини Crete S..

21.00 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA МУС ЗА КЪДРИЦИ 2-3 Days

BIOFFICINA TOSCANA МУС ЗА КЪДРИЦИ

BIOFFICINA TOSCANA МУС ЗА КЪДРИЦИТози мек мус е създаден специално за да дефинира вашите къдрици, без да утежнява или да ги слепва. Съдържа специално подбрани екстракти, които предпазват и придават ст..

27.80 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA СЕРУМ-ЛОСИОН СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ 2-3 Days

BIOFFICINA TOSCANA СЕРУМ-ЛОСИОН СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ

BIOFFICINA TOSCANA СЕРУМ-ЛОСИОН СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕТози натурален серум е специално разработен за къдрава, стресирана и трудна за разресване коса независимо дали е къдрава или права. Комбинираният ..

21.20 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA СПРЕЙ ЗА ОБЕМ И КЪДРИЦИ 2-3 Days

BIOFFICINA TOSCANA СПРЕЙ ЗА ОБЕМ И КЪДРИЦИ

BIOFFICINA TOSCANA СПРЕЙ ЗА ОБЕМ И КЪДРИЦИТози спрей без сол придава естествен обем на косата, като осигурява изваяни, дефинирани и дълготрайни къдрици. Той се предлага в практичен дозатор, който е бъ..

23.90 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA СУХО МАСЛО ЗА  БЛЯСЪК И ЗАЩИТА 2-3 Days

BIOFFICINA TOSCANA СУХО МАСЛО ЗА БЛЯСЪК И ЗАЩИТА

BIOFFICINA TOSCANA СУХО МАСЛО ЗА  БЛЯСЪК И ЗАЩИТАМаслото за коса е специално предназначено да придаде на косата блясък и да я предпази от топлината на сешоар,преса и външни влияния без да омазн..

31.20 лева/BGN

K-HAIR БИО СПРЕЙ ЗА ОБЕМ

K-HAIR БИО СПРЕЙ ЗА ОБЕМТози спрей за обем от линията K-HAIR е идеален за всички типове коса. Благодарение на своята билкова формула с екстракт от ленени семена, сладък бадем, просо и овес, той ..

26.50 лева/BGN

K-HAIR БИО СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ И НАКЪДРЯНЕ Изчерпано количество

K-HAIR БИО СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ И НАКЪДРЯНЕ

K-HAIR БИО СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ И НАКЪДРЯНЕИновативен спрей-флуид с мощен ефект за разплитане и изглаждане на косата.Той е с лека формула, която не тежи на косата. Съдържа хидратиращ пантено..

21.50 лева/BGN

K-HAIR ЛАК ЗА КОСА 2-3 Days

K-HAIR ЛАК ЗА КОСА

K-HAIR ЛАК ЗА КОСАСпреят за коса от линията K-HAIR фиксира и осигурява повече обем. Той не оставя следи и придава наистина изключителен блясък. Благодарение на екстрактите от сладък бадем, лен, овес..

26.50 лева/BGN

K-HAIR СТАЙЛИНГ МУС

K-HAIR СТАЙЛИНГ МУСТози стайлинг мус от линията K-HAIR предлага естествена оформяне на къдрици. Той хидратира и придава блясък, благодарение на екстракти от лен, слънчоглед, сладък бадем, овес и про..

27.50 лева/BGN

K-HAIR ТЕРМОПРОТЕКТОРЕН СПРЕЙ ЗА ПРЕСА  И СЕШОАР 2-3 Days

K-HAIR ТЕРМОПРОТЕКТОРЕН СПРЕЙ ЗА ПРЕСА И СЕШОАР

K-HAIR ТЕРМОПРОТЕКТОРЕН СПРЕЙ ЗА ПРЕСА  И СЕШОАР Този спрей е богат на екстракти от ленено семе, бадеми, слез, слънчоглед и коприва и предпазва косата от топлина от сешоара и пресата, като ..

21.50 лева/BGN