Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

Моливи

Моливи


Показване:
Подреждане по:

ALKEMILLA МОЛИВ ЗА ОЧИ

ALKEMILLA МОЛИВ ЗА ОЧИ Благодарение на иновативната си текстура, този молив/очната линия на ALKEMILLA е мек, комфортен и лек за употреба. Позволява нанасянето на прецизна очна линия, която е лесна..

10.90 лева/BGN

ALKEMILLA МОЛИВ ЗА ОЧИ Extreme Black 00

ALKEMILLA МОЛИВ ЗА ОЧИ Extreme BlackБлагодарение на иновативната си текстура, този молив/очната линия на ALKEMILLA е мек, комфортен и лек за употреба. Позволява нанасянето на прецизна очна линия, ..

13.90 лева/BGN

ALKEMILLA МОЛИВ ЗА УСТНИ

ALKEMILLA МОЛИВ ЗА УСТНИ8 цвята06 Intense Red07 Lively Amaranth08 Intense Pink09 Bright Pink10 Light Amaranth11 Red Strawberry12 Red Vintage13 Romantic Burgundy1.5 грIngredients:SILICA,OCTYLDODECYL ..

11.90 лева/BGN

ALKEMILLA МОЛИВ ЗА УСТНИ КОНТУР

ALKEMILLA МОЛИВ ЗА УСТНИ КОНТУРТози молив е прозрачен и се слага преди да нанесете червилото, за да контурира перфектно устните и предотврати разтичането на червилото.1.5 грIngredients:SILICA,OCTYLDOD..

10.90 лева/BGN

ZAO Oragnic Молив за Очи Устни и Вежди

ZAO Oragnic Молив за Очи Устни и Вежди Oткрийте нашата гама от моливи за очи, устни и вежди. Интензивни и дълбоки цветове, за да подчертаете очите си и контура на устните .Органични сертифицирани ..

21.00 лева/BGN

Двоен молив за очи Хайлайтер - Jane Iredale

Двоен молив за очи Хайлайтер - Jane IredaleДжъмбо молив с два края, е създаден да подчертае зоната около очите, устните и да озари цялото лице. Подчертава вътрешния край на окото. Може да се използва ..

29.50 лева/BGN

Комплект за вежди - Jane Iredale

Комплект за вежди - Jane IredaleСъдържа всичко необходимо за светкавично подчертаване на веждите: апликатор с две страни, прозрачен растителен восък за вежди и водоустойчива, богата на минерали пу..

53.50 лева/BGN

Молив за вежди с четка - Jane Iredale

Молив за безупречно подчертаване на веждите с четка за оформяне. Ергономичен за перфектени, фини, подобни на косъмчета щрихи. Експертно попълва и подчертава с двоен край - ултрапрецизен прибиращ ..

33.50 лева/BGN

Молив за очи - Jane Iredle

Минералният молив за очи на Jane Iredale е мек и се плъзга лесно и изящно без да дразни дори най-чувствителните очи. Нежната рецепта с подхранващи масла от ший и макадамия, съчетани с пчелен восък..

22.50 лева/BGN