Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

ECOTOOLS - ЧЕТКИ ЗА ГРИМ - ОЧИ

ECOTOOLS - ЧЕТКИ ЗА ГРИМ - ОЧИ

 

EcoTools® е лидер в съзнателно избрани еко продукти за красота и е известен с невероятно меките си козметични четки. Притежава отлична колекция от щадящи природата козметични аксесоари и продукти за баня.

Козметичните четки EcoTools® са началото на всичко. Каноничната визия на  бамбук, великолепният рециклиран алуминий и невероятно меките четки са само част от това, което прави EcoTools. Козметичните четки са красиви и оказват нужното уважение към природата. Създадени са 100% без насилие над животни, с невероятно мек мъх от синтетичен теклон, дръжки от бамбук и накрайници от рециклиран алуминий.

Показване:
Подреждане по:
КОМПЛЕКТ ОТ ДВЕ ДВОЙНИ ЧЕТКИ ЗА ОЧИ Изчерпано количество

КОМПЛЕКТ ОТ ДВЕ ДВОЙНИ ЧЕТКИ ЗА ОЧИ

 Комплект от две двойни четки ,който ви пести място и едноврменно ви улеснява.-Shade & define Нанесете базовият цвят върху целият клепач  с облата пухкава четка след това завър..

18.50 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА СЕНКИ -30%

ЧЕТКА ЗА СЕНКИ

 четка 2в1За блиндиране на сенки или за да прикриететъмни кръгове и бръчици под очите ...

15.00 лева/BGN 10.50 лева/BGN

КОМПЛЕКТ ЧЕТКИ ЗА ВЕЖДИ -30% Изчерпано количество

КОМПЛЕКТ ЧЕТКИ ЗА ВЕЖДИ

EcoTools® Brow Shaping Set има всичко най-важно, което Ви трябва за постигнете перфектна форма на веждите Ви . Комплектът включва двойна четка за вежди , четка с гребен , и три шаблона за вежди...

13.00 лева/BGN 9.10 лева/BGN

ULTIMATE SHADE DUO Изчерпано количество

ULTIMATE SHADE DUO

Ultimate Shade Duo  са проектирани и разработени  за перфектното преливане и съчетаване на цветовете по ваш избор.-Четак за сенки : за нанасяне на  основният цвят . Също така се из..

12.50 лева/BGN

Brow Shaping Duo Изчерпано количество

Brow Shaping Duo

Brow Shaping Duo - четки проектирани  за определяне  и поддържане  на  красиви и елегантни  вежди.GROOM: Използвайте Spoolie за разресване и изглаждане на вежди..

10.90 лева/BGN

Wonder Impact™ четка за сенки

Тази четка с  25,000 косъмчета   е проектирана с овална глава за контролирано нанасяне на цветовете. Навлажнете косъмчетата за по-наситени цветове и по-малко  паднали сенки. ..

11.90 лева/BGN

ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИ  ЗА  ЧЕТКИ ЗА ГРИМ -25%

ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИ ЗА ЧЕТКИ ЗА ГРИМ

EcoTools® ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИ  мигновено почистват повърхността на четките от  грим, масло и примеси от четките, за да се подобрят резултатите при създаване на гримът . Добре е за вас , д..

15.00 лева/BGN 11.25 лева/BGN