Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

ECOTOOLS БАНЯ & СПА

ECOTOOLS БАНЯ & СПА


Показване:
Подреждане по:

ЛУКСОЗНА ЧЕТКА ЗА БАНЯ

 Тази четка баня има лесен захват  на дръжката и издаден навън мини скрубер за нежно почистване, дори на  трудно достъпни места. Използвайте мини скрубер и за нежно масажиране на лицето..

10.40 лева/BGN

ГЪБА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ Konjac -28%

ГЪБА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ Konjac

Ново, уникално средство за почистване на Вашата кожа,изработено ръчно от сто процента натурални съставки.Дерматологично тествано за използване както при сутрешни,така и за вечерни процедури за почиств..

9.00 лева/BGN 6.50 лева/BGN

ГЪБА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ - ЧУСТВИТЕЛНА КОЖА Konjac -28%

ГЪБА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ - ЧУСТВИТЕЛНА КОЖА Konjac

Ново, уникално средство за почистване на Вашата кожа, изработено ръчно от сто процента натурални съставки. Дерматологично тествано за използване както при сутрешни, така и за вечерни процедури за по..

9.00 лева/BGN 6.50 лева/BGN

ПОЧИСТВАЩИ-ПОЛИРАЩИ КЪРПИ ЗА ЛИЦЕ

ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИ ЗА ЛИЦЕ / 2 броя в опаковката / - са изработени от  органичен памук за премахване на мръсотия, масло и грим - за свежа и възродена кожа. Нанесете и масажирайте почистващото средс..

15.00 лева/BGN

ПОЧИСТВАЩА-МАСАЖИРАЩА ЧЕТКА ЗА ЛИЦЕ

ПОЧИСТВАЩА ЧЕТКА ЗА ЛИЦЕ е изработена от меки косъмчета за дълбоко почистване на порите и нежно ексфолиране без да надира или дразни кожата.Начин на употреба:Изплакнете четката под топла вода и нанесе..

15.00 лева/BGN

РЪКАВИЦА БЕЗ ПРЪСТИ ЗА БАНЯ

 Почистете и сапунисайте цялото тяло  с тази  ръкавица без пръсти за баня...

7.50 лева/BGN

РЪКАВИЦИ ЗА БАНЯ

Използвайте ръкачиката за да масажирате и ексфолирате цялото тяло.Начин на употреба: Намокрете добре ръкавичката и добавете сапун, гел душ или ексфолиант след което масажирайте деликатно без да натиск..

12.50 лева/BGN

EcoPouf® ГЪБА ЗА БАНЯ 2 В 1

Бестселър гъба 2в1 Страната с натуралната луфа нежно ексфолира кожата,като я оставя мека,нежна и освежена ,докатомеката страна на гъбата почиства кожата от глава до пети...

9.50 лева/BGN

БАМБУКОВА ЧЕТКА ЗА БАНЯ С ЛУФА -25%

БАМБУКОВА ЧЕТКА ЗА БАНЯ С ЛУФА

Естествената луфа на тази четка се разширява, когато се намокри . Почистете дълбоко кожата на тялото си  и с пяната  от луфата  достигнете нови висоти.Нов цвят на дръжката, по..

19.00 лева/BGN 14.25 лева/BGN

БАМБУКОВА ЧЕТКА ЗА КРАКА С ПЕМЗА

Поглезете краката си у дома! Първо ги почистете с меките косми   и след това  изгладете със пемзата...

8.90 лева/BGN