Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

Плащане и доставка

Достaвка

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС- до офис на ЕКОНТ или до адрес избран от вас.При направена поръчка от Вас сайта автоматично изчислява цената на доставката. Срокът за доставка е 24 часа, ако поръчката  е подадена до 15:00ч. за страната.

В неделя и по време на националните празници доставки не се извършват. В събота доставки могат да бъдат извършвани съгласно разписанието на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

За да активирате доставката, трябва да попълните коректно страницата с вашата поръчка. Ние  ще се свържем с Вас за потвърждение или консултация за поръчката и ще Ви информираме своевременно за движението на стоката към Вас. Стоката тръгва към Вас само след изрично устно потвърждение , освен това във формата за поръчка.

 

Плащане*

Плащането на заявените продукти става само и единствено чрез наложен платеж в момента на получаване от клиента.

* В стъпка 4 на Вашата поръчка,

- се уверете , че сте сложили отметка на наложен платеж -"ДА" .В противен случай няма да можете да продължите с поръчката ;

Рекламация

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок до 14 работни дни от датата на получаването му. Продуктът трябва да не е употребяван и да е в добър търговски вид/ без да е нарушена целостта на опаковката/. Куриерските разходи при рекламация са за сметка на купувача.

Клиентът автоматично става собственик и отговорно лице за стоката от момента, в който я получи и я е заплатил.