Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

КРЕМОВЕ ЗА ЛИЦЕ

КРЕМОВЕ ЗА ЛИЦЕ


Показване:
Подреждане по:
 Витаминен крем за подхранване – BIOEARTH New

Витаминен крем за подхранване – BIOEARTH

Витаминен крем за подхранване – BIOEARTH Подходящ  за суха и комбинирана кожаСтимулира еластичността и жизнеността на кожатаИдеален под гринДейства регенериращоПодходящ за мъже и жениКрем за..

34.00 лева/BGN

ALKEMILLA КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА

ALKEMILLA КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ БРЪЧКИ Съдържа интензивни и дълбоко ефективни хидратиращи съставки, като хиалуронова киселина, еластин и колаген, също така и екстракти от гроздови семки  и рожков..

42.80 лева/BGN

ALKEMILLA КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА НОРМАЛНАТА И КОМБИНИРАНА КОЖА

ALKEMILLA КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА НОРМАЛНАТА И КОМБИНИРАНА КОЖА - 50 млТози крем стабилизира и възстановява баланса на кожата благодарение на екстрактите от растителни съставки с ревитализиращо, овлажняващо..

42.80 лева/BGN

ALKEMILLA КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ПРОБЛЕМНА И МАЗНА КОЖА

ALKEMILLA КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ПРОБЛЕМНА И МАЗНА КОЖА - 50млТози крем съдържа екстракт от женско биле, цитрус и арганово масло,които имат пречистващо действие и намаляват мастната секреция, подпомагай..

42.80 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA - АНТЕКСОКСИДАНТНА ЕМУЛСИЯ ЗА ЛИЦЕ 2-3 Days

BIOFFICINA TOSCANA - АНТЕКСОКСИДАНТНА ЕМУЛСИЯ ЗА ЛИЦЕ

BIOFFICINA TOSCANA - АНТЕКСОКСИДАНТНА ЕМУЛСИЯ ЗА ЛИЦЕТази емулсия съдържа висока концентрация на антиоксидантни и хидратиращи съставки. Комбинацията от ценни растителни екстракти се подсилва от антиок..

39.00 лева/BGN

АДАПТИВЕН КРЕМ ЕФЕКТ ВТОРА КОЖА

Този иновативен крем не само предлага напълно естествен завършек, но също така прикрива малките несъвършенства и изравнява тена. Продуктът е бял като нормален хидратиращ крем, но съдържа специални пиг..

27.90 лева/BGN