Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

CAMOMILLA MILANO

CAMOMILLA MILANO

 

Показване:
Подреждане по:

Козметичен несесер Beauty Love Silver

Козметичен несесер Beauty love SilverЕлегантна и луксозна кутия/несесер с двоен метален цип, функционална и удобна за пътуване,перфектена за гримове, идеалена също така и за организиране на козметика,..

47.00 лева/BGN

Козметичен несесер кутия Beauty P&B Snake Travel

Козметичен несесер Beauty P&B Snake TravelЕлегантна и луксозна кутия/несесер с двоен метален цип, функционална и удобна за пътуване,перфектена за гримове, идеалена също така и за организиране на к..

39.00 лева/BGN

 Козметичен несесер кутия Beauty P&B Snake VANITY BOX -20%

Козметичен несесер кутия Beauty P&B Snake VANITY BOX

 Козметичен несесер кутия Beauty P&B Snake VANITY BOXЕлегантна и луксозна кутия/несесер с двоен метален цип, функционална и удобна за пътуване,перфектена за гримове, идеалена също така и за о..

49.00 лева/BGN 39.20 лева/BGN

Голям козметичен несесер Beauty P&B Snake Busta Portatrucco -22%

Голям козметичен несесер Beauty P&B Snake Busta Portatrucco

Голям луксозен козметичен кожен несесер подходящ за съхраняване на гримове, козметика,  бижута и тоалетни принадлежности и удобен за пътуване..Несесера е изработен от материал, който е лесен за и..

39.90 лева/BGN 31.00 лева/BGN

Голям козметичен несесер Beauty P&B Snake Busta Portatutto

Луксозен козметичен кожен несесер подходящ за съхраняване на гримове, козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности и удобен за пътуване.Несесера е изработен от материал, който е лесен з..

33.00 лева/BGN

Голям козметичен несесер с дръжка Beauty P&B Snake Flat

Луксозен козметичен несесер с дръжка подходящ за съхраняване на гримове, козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности .Този елегантен модел може да се ползва и като малка дамска чантичк..

43.00 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty Bon Chic Necessaire ITALY

Beauty Bon Chic NecessaireКожен дамски несесер с метален цип отпечатан с точкови елементи и лачена лента. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери..

34.00 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty Bon Chic Pochette M ITALY

Beauty Bon Chic Pochette MКожен дамски несесер с метален цип отпечатан с точкови елементи. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широчина) 7..

28.00 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty Bon Chic Pouch ITALY

Beauty Bon Chic Pouch ITALYКожен дамски несесер с метален цип отпечатан с точкови елементи. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широчина) ..

28.00 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty Bon Chic Vanity Box ITALY

Beauty Bon Chic Vanity Box ITALYКожен дамски несесер с метален цип отпечатан с точкови елементи. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широч..

39.00 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty BUSTA QUILTED PINK

Дамски козметичен несесер Beauty BUSTA QUILTED PINK Дамски несесер с метален цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широчина) 0см W (дъл..

19.00 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty NECESSAIRE QUILTED BLACK -20%

Дамски козметичен несесер Beauty NECESSAIRE QUILTED BLACK

Дамски козметичен несесер Beauty NECESSAIRE QUILTED BLACKДамски несесер с метален цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широчина) 20см ..

32.00 лева/BGN 25.60 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty NECESSAIRE QUILTED PINK -20%

Дамски козметичен несесер Beauty NECESSAIRE QUILTED PINK

Дамски козметичен несесер Beauty NECESSAIRE QUILTED PINKДамски несесер с метален цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широчина) 20см W..

32.00 лева/BGN 25.60 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty NECESSAIRE QUILTED PINK MEDIUM

Дамски козметичен несесер Beauty NECESSAIRE QUILTED PINK MEDIUMДамски несесер с метален цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широчина)..

35.00 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty NECESSAIRE QUILTED PINK SMALL

Дамски козметичен несесер Beauty NECESSAIRE QUILTED PINK SMALLДамски несесер с метален цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широчина) ..

23.00 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty POUCH QUILTED PINK

Дамски козметичен несесер Beauty POUCH QUILTED PINKДамски несесер с метален цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широчина) 9см W (дълж..

32.00 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty QUILTED TRAVEL BLACK Изчерпано количество

Дамски козметичен несесер Beauty QUILTED TRAVEL BLACK

Дамски козметичен несесер Beauty  QUILTED TRAVEL BLACKДамски несесер с метален цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широчина) 6,5..

48.00 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty QUILTED TRAVEL PINK

Дамски козметичен несесер Beauty  QUILTED TRAVEL PINKДамски несесер с метален цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широчина) 6,5с..

48.00 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty QUILTED VANITY BAG BLACK

Дамски козметичен несесер Beauty QUILTED VANITY BAG BLACKДамски несесер с метален цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широчина) 8см W..

35.00 лева/BGN

Дамски козметичен несесер Beauty QUILTED VANITY BAG PINK

Дамски козметичен несесер Beauty QUILTED VANITY BAG PINKДамски несесер с метален цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности.Размери:L (широчина) 8см W ..

35.00 лева/BGN

Козметичен несесер Beauty Glam Busta

Козметичен несесер Beauty Glam BustaКозметичен несесер изработен от блестящ полиуретанов материал с метал цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности и ..

19.00 лева/BGN

Козметичен несесер Beauty Glam Pochette

Козметичен несесер Beauty Glam PochetteКозметичен несесер изработен от блестящ полиуретанов материал с метал цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности..

25.00 лева/BGN

Козметичен несесер Beauty Glam Pouch

Козметичен несесер Beauty Glam PouchКозметичен несесер изработен от блестящ полиуретанов материал с метал цип. Идеален за организиране на козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности и ..

25.00 лева/BGN

Козметичен несесер Beauty love Necessaire

Козметичен несесер Beauty love NecessaireЕлегантен и луксозен несесер с метален цип, ,перфектена за гримове, малки предмети, бижута или тоалетни принадлежности. Размери:L (широчина) 10см W (дължина)&n..

25.00 лева/BGN

Козметичен несесер Beauty love Pouch

Козметичен несесер Beauty love PouchЕлегантен и луксозен несесер с метален цип, ,перфектена за гримове, малки предмети, бижута или тоалетни принадлежности. Размери:L (широчина) 11см W (дължина)  ..

23.00 лева/BGN

Козметичен несесер Beauty love Vanity Case

Козметичен несесер Beauty love Vanity CaseЕлегантен и луксозен несесер с метален цип, ,перфектена за гримове, малки предмети, бижута или тоалетни принадлежности. Размери:L (широчина) 13,50см W (дължин..

29.00 лева/BGN

Луксозен козметичен несесер Beauty P&B Snake Busta

Луксозен козметичен кожен несесер подходящ за съхраняване на гримове, козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности и отлично решение за организиране на малки предмети в чантата.Този мод..

29.00 лева/BGN

Луксозен комплект от несесери Beauty Glam

Луксозен комплект от несесери Beauty GlamЛуксозен искрящ комплект от несесери, съставен от: 2 малки несесера с огледален ефект и блестящ полиуретанов материал с метал цип, затворени в практична прозра..

58.00 лева/BGN

Луксозен комплект от несесери Beauty Glam Pouch

Луксозен комплект от несесери Beauty Glam PouchЛуксозен искрящ комплект от несесери, съставен от: 2 малки несесера с огледален ефект и блестящ полиуретанов материал с метал цип с заоблена форма, затво..

49.00 лева/BGN

Малък козметичен несесер Beauty P&B Snake Busta Portatrucco New

Малък козметичен несесер Beauty P&B Snake Busta Portatrucco

Малък луксозен козметичен кожен несесер подходящ за съхраняване на гримове, козметика,  бижута и тоалетни принадлежности и удобен за пътуване..Несесера е изработен от материал, който е лесен за и..

33.00 лева/BGN

Малък козметичен несесер Beauty P&B Snake NESESSAIRE

Малък козметичен несесер с метален цип подходящ за съхраняване на гримове, козметика,  бижута и тоалетни принадлежности и удобен за пътуване.Несесера е изработен от материал, който е лесен за изм..

33.00 лева/BGN

Среден козметичен несесер Beauty P&B Snake Busta Portatutto

Луксозен козметичен кожен несесер подходящ за съхраняване на гримове, козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности и удобен за пътуване.Несесера е изработен от материал, който е лесен з..

34.00 лева/BGN

Среден козметичен несесер Beauty P&B Snake NESESSAIRE

Среден козметичен несесер с метален цип подходящ за съхраняване на гримове, козметика,  бижута и тоалетни принадлежности и удобен за пътуване.Несесера е изработен от материал, който е лесен за из..

33.00 лева/BGN

Среден козметичен несесер Beauty P&B Snake POUCH

Среден козметичен несесер с метален цип подходящ за съхраняване на гримове, козметика,  бижута и тоалетни принадлежности и удобен за пътуване.Несесера е изработен от материал, който е лесен за из..

33.00 лева/BGN

Среден козметичен несесер с дръжка Beauty P&B Snake Flat

Луксозен козметичен несесер с дръжка подходящ за съхраняване на гримове, козметика, малки предмети, бижута и тоалетни принадлежности .Този елегантен модел може да се ползва и като малка дамска чантичк..

37.00 лева/BGN