Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

BIOFFICINA TOSCANA

Показване:
Подреждане:

2-фазен тоник за отстраняване на грим – Biofficina Toscana

2-фазният тоник за отстраняване на грим за лице и очи има водна фаза и мазна фаза за нежно премахване на грима и ежедневно почистване. Мазната фаза - която съдържа леки масла - нежно, но ефективно пре..

30.80 лева/BGN

2в1 Душ гел и шампоан „Дървесен аромат"- Biofficina Toscana

2в1 Душ гел и шампоан „Дървесен аромат"- Biofficina Toscana - 200 mlТова е продукт за цялото тяло, коса и брада с деликатни повърхностно активни вещества от растителен произход. Съдържа органичен..

18.00 лева/BGN

2в1 Душ гел и шампоан „пикантни нотки‘‘ - Biofficina Toscana

2в1 Душ гел и шампоан „пикантни нотки‘‘ - Biofficina Toscana - 200 mlТова е продукт за цялото тяло, коса и брада с деликатни повърхностно активни вещества от растителен произход. Съдържа органичен екс..

18.00 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA - ДЕЛИКАТЕН ИЗМИВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И ИНТИМНА ХИГИЕНА -24%

BIOFFICINA TOSCANA - ДЕЛИКАТЕН ИЗМИВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И ИНТИМНА ХИГИЕНА

BIOFFICINA TOSCANA - ДЕЛИКАТЕН ИЗМИВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И ИНТИМНА ХИГИЕНАТози деликатен измиващ гел е формулиран с повърхностно активни вещества и растителни екстракти от невен и копър.Неговото pH 5 ..

21.00 лева/BGN 16.06 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСАТози балсам е интензивна трапия за силно увредена коса. Иновативната комбинация от органичен зехтин с растителен протеин от бял фасул и специални вос..

24.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ ЗА ОБЕМ И ЗАЩИНА НА КОСАТА

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ ЗА ОБЕМ И ЗАЩИНА НА КОСАТАТози балсам има доказан антиоксидантен ефект върху косъма. Той подхранва и защитава косата ви, без да я омъзнява или утежава. Патентованата комбинац..

21.80 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ ЗА ПРАВА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ ЗА ПРАВА КОСАТази формула има лека текстура и осигурява изправяне и антифризов ефект, оставяйки косата копринено-гладка, лъскава и деликатно ароматизирана. Балсам, съдържащ о..

23.40 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕТози  балсам без отмиване съдържа органични плодови екстракти, алфа хидрокси киселини и витамин С, тосканско киви, кайсия, лимон и ананас и пря..

21.00 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA БУТИЛКА ЗА СМЕСВАНЕ НА ШАМПОАНИ 100мл - Turquoise

BIOFFICINA TOSCANA БУТИЛКА ЗА СМЕСВАНЕ НА ШАМПОАНИ 100мл - TurquoiseТози иновативен продукт дава възможност за правилно, екологично и икономично използване на шампоана.Начин на употреба: Смесете ..

4.00 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA БУТИЛКА ЗА СМЕСВАНЕ НА ШАМПОАНИ 250мл - Turquoise

BIOFFICINA TOSCANA БУТИЛКА ЗА СМЕСВАНЕ НА ШАМПОАНИ 250мл - TurquoiseТози иновативен продукт дава възможност за правилно, екологично и икономично използване на шампоана.Начин на употреба: Смесете ..

4.70 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ДЕЛИКАТЕН ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА

BIOFFICINA TOSCANA ДЕЛИКАТЕН ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСАТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила, подходящ за всички типове коса, включително за чуплива, фина и изто..

14.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ДЕЛИКАТЕН ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА - 200мл

BIOFFICINA TOSCANA ДЕЛИКАТЕН ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА - 200млШампоан, формулиран с балансирана смес от повърхностно активни съставки на растителна основа, препоръчва се за ежедневна употреба. Почиств..

16.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ДЕФИНИРАЩ ЛОСИН ЗА КЪДРИЦИ

BIOFFICINA TOSCANA ДЕФИНИРАЩ ЛОСИН ЗА КЪДРИЦИТози иновативен серум е предназначен за къдрава и чуплива коса. Съдържа комбинирания антиоксидантен ефект на Uviox® -Oleox® от органични тоскански съставки..

21.20 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA КРЕМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОСАТА БЕЗ ОТМИВАНЕ

BIOFFICINA TOSCANA КРЕМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОСАТА БЕЗ ОТМИВАНЕТози крем за коса без изплакване има хидратиращо, възстановяващо и защитно действие. Той е богат на патентовани активни съставки и инова..

26.70 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА КЪДРИЦИ Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА КЪДРИЦИ

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА КЪДРИЦИТози иновативен лосион е специално за къдрава и чуплива коса.Комбинираният антиоксидантен ефект на Uviox®-Oleox®, произведен от грозде сорт Кианти и маслини Crete S..

21.00 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА ПРАВА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА ПРАВА КОСАТози лосион е създаден, за да подобри естествено правите коси или за тези, които искат да имат права копринено-гладка коса. Съдържа органичен екстракт от грозде,..

20.60 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA МУС ЗА КЪДРИЦИ Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA МУС ЗА КЪДРИЦИ

BIOFFICINA TOSCANA МУС ЗА КЪДРИЦИТози мек мус е създаден специално за да дефинира вашите къдрици, без да утежнява или да ги слепва. Съдържа специално подбрани екстракти, които предпазват и придават ст..

27.80 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ПРЕЧИВСТВАЩ В ДЪЛБОЧИНА ШАМПОАН КОНЦЕНТРАТ Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA ПРЕЧИВСТВАЩ В ДЪЛБОЧИНА ШАМПОАН КОНЦЕНТРАТ

BIOFFICINA TOSCANA ПРЕЧИВСТВАЩ В ДЪЛБОЧИНА ШАМПОАН КОНЦЕНТРАТТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила за мазна коса и коса с пърхот.Формулиран е със специална смес..

17.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA РЕСТРУКТУРИРАЩА МАСКА ЗА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA РЕСТРУКТУРИРАЩА МАСКА ЗА КОСАУникалната комбинация от зехтин с екстракти от бръшлян, коприва, конски кестен, градински чай и мащерка придават на тази маска освежаващи, изглаждащ..

21.90 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA СЕРУМ-ЛОСИОН СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ

BIOFFICINA TOSCANA СЕРУМ-ЛОСИОН СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕТози натурален серум е специално разработен за къдрава, стресирана и трудна за разресване коса независимо дали е къдрава или права. Комбинираният ..

21.20 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA СПРЕЙ ЗА ОБЕМ И КЪДРИЦИ

BIOFFICINA TOSCANA СПРЕЙ ЗА ОБЕМ И КЪДРИЦИТози спрей без сол придава естествен обем на косата, като осигурява изваяни, дефинирани и дълготрайни къдрици. Той се предлага в практичен дозатор, който е бъ..

23.90 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA СУХО МАСЛО ЗА  БЛЯСЪК И ЗАЩИТА Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA СУХО МАСЛО ЗА БЛЯСЪК И ЗАЩИТА

BIOFFICINA TOSCANA СУХО МАСЛО ЗА  БЛЯСЪК И ЗАЩИТАМаслото за коса е специално предназначено да придаде на косата блясък и да я предпази от топлината на сешоар,преса и външни влияния без да омазн..

31.20 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСАТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила, за суха, чуплива и обработена коса. Формулиран със специална смес от повърхн..

15.90 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА - 200мл

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА - 200млШампоан с повърхностно активни вещества на растителна основа. Формулиран с подсилващ ефект, той почиства и омекотява косата, без да я заплита. Съдърж..

19.90 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТ Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТ

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила, за чуплива, къдрава и финна коса. Формулира се със специална смес от р..

15.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ПРАВА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ПРАВА КОСАТози концентриран шампоан съдържа активни съставки на растителна основа.Ттой е създаден за изглаждане на косъма благодарение на новите молекули с регулиращо дей..

19.00 лева/BGN

Oзаряваща маска за лице от черна глина и горски плодове - Biofficina Toscana

Oзаряваща маска за лице от черна глина и горски плодове - Biofficina Toscana- 30млМаска от черна глина, богата на микроелементи с детоксикиращ ефект за здрава, еластична и гладка кожа. Черната гл..

10.20 лева/BGN

Антиоксидантен афтършейв крем BIOFFICINA TOSCANA

Антиоксидантен афтършейв крем BIOFFICINA TOSCANA - 50  млИма отличен хидратиращ и успокояващ ефект след бръснене, благодарение на комбинацията от антиоксидант Uviox®-Oleox® , органичен зехтин и е..

28.60 лева/BGN

Антиоксидантен серум за лице за матова и зряла кожа - Biofficina Toscana

Антиоксидантен серум за лице за матова и зряла кожа - Biofficina Toscana - 30 mlТози универсален серум има високи концентрации на активни антиоксидантни съставки. Комбинираното действие на патентовани..

28.80 лева/BGN

Балансиращ серум за деликатна и раздразнителна кожа - Biofficina Toscana

Балансиращ серум за деликатна и раздразнителна кожа - Biofficina Toscana - 30 mlТози универсален серум е направен с успокояващи органични екстракти, комбинирани с иновативен хидратиращ и възстановяващ..

28.80 лева/BGN

Балсам за брада „дървесен аромат“ - Biofficina Toscana

Балсам за брада „дървесен аромат“ - Biofficina Toscana - 100 mlОМЕКОТЯВАЩ С ОРГАНИЧНИ СЪСТАВКИ ОТ ОСТРОВ ЕЛБАБалсам, предназначен да омекоти и хидратира брадата. Съдържа зехтин от Тоскана с успокояващ..

20.40 лева/BGN

Балсам за брада „пикантни нотки“ - Biofficina Toscana

Балсам за брада „пикантни нотки“  - Biofficina Toscana - 100 mlОМЕКОТЯВАЩ С ОРГАНИЧНИ СЪСТАВКИ ОТ ОСТРОВ ЕЛБАБалсам, предназначен да омекоти и хидратира брадата. Съдържа зехтин от Тоскана с ..

20.40 лева/BGN

Бебешки защитен крем - Biofficina Toscana New

Бебешки защитен крем - Biofficina Toscana

Бебешки защитен крем - Biofficina Toscana - 100 млСъздаден за най-деликатната бебешка кожа, формулирано с лек аромат без алерген. С висока концентрация на успокояващ органичен екстракт от невен, комби..

29.90 лева/BGN

ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА ЗА КОСА „ПЛОДОВ СОРБЕТ“ ЗА КЪДРАВА И ЧУПЛИВА КОСА С ТОСКАНСКО КИВИ

ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА ЗА КОСА „ПЛОДОВ СОРБЕТ“ ЗА КЪДРАВА И ЧУПЛИВА КОСА С ТОСКАНСКО КИВИ - 200 млПодхранваща маска с киселинно рН, предназначена специално за чуплива или къдрава коса, идеална за разпли..

29.00 лева/BGN

ГЕЛ ЗА БРЪСНЕНЕ С ОХЛАЖДАЩО И ХИДРАТИРАЩО ДЕЙСТВИЕ

ГЕЛ ЗА БРЪСНЕНЕ С ОХЛАЖДАЩО И ХИДРАТИРАЩО ДЕЙСТВИЕ - 100mlНежен гел за бръснене с екстракти от слез и коприва. Създава фин, тънък слой пяна за оптимално плъзгане на бръснача - без зачервяване и дразн..

19.00 лева/BGN

Деликатен измиващ гел за бебета - Biofficina Toscana

Деликатен измиващ гел за бебета - Biofficina Toscana - 200 mlФормула от повърхностно активни съставки на растителна основа, специално създадена за чувствителната и деликатна кожа на бебетата,, съчет..

19.40 лева/BGN

Комплект за грижа за брадата с дървесни нотки – Biofficina Toscana

Комплект за грижа за брадата с дървесни нотки – Biofficina Toscana 1x Масло за брада, 30 мл1x Балсам за брада, 100 млLimited Edition Този комплект съдържа всичко необходимо за правилната грижа за ..

50.60 лева/BGN

Комплект за коса  ДЕЛИКАТЕН ШАМОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА и АКТИВЕН БАЛСАМ -20%

Комплект за коса ДЕЛИКАТЕН ШАМОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА и АКТИВЕН БАЛСАМ

Комплект за коса  ДЕЛИКАТЕН ШАМОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА и АКТИВЕН БАЛСАМ BIOFFICINA TOSCANA ДЕЛИКАТЕН ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА - 200млШампоан, формулиран с балансирана смес от повърхностно активн..

41.00 лева/BGN 32.80 лева/BGN

Комплект за коса Активен балсам + Реструктурираща маска – Biofficina Toscana -25%

Комплект за коса Активен балсам + Реструктурираща маска – Biofficina Toscana

Комплект за коса Активен балсам + Реструктурираща маска – Biofficina ToscanaBIOFFICINA TOSCANA АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСАТози балсам е интензивна трапия за силно увредена коса. Иновативната комби..

46.40 лева/BGN 34.80 лева/BGN

Комплект за коса Мус шампоан за обем + балсам за обем – Biofficina Toscana -25%

Комплект за коса Мус шампоан за обем + балсам за обем – Biofficina Toscana

Комплект за коса Мус шампоан за обем + балсам за обем – Biofficina ToscanaМУС ШАМПОАН ЗА  ОБЕМ С С ОРГАНИЧНО ТОСКАНСКО ГРОЗДЕ И МАСЛИНИ - 150 млШампоан-мус с балансирана смес от повърхностно ак..

48.10 лева/BGN 36.00 лева/BGN

Комплект за коса УКРЕПВАЩ ШАМОАН  +  РЕСТРУКТУРИРАЩА МАСКА ЗА КОСА И СКАЛП -20%

Комплект за коса УКРЕПВАЩ ШАМОАН + РЕСТРУКТУРИРАЩА МАСКА ЗА КОСА И СКАЛП

Комплект за коса УКРЕПВАЩ ШАМОАН  +  РЕСТРУКТУРИРАЩА МАСКА ЗА КОСА И СКАЛПBIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА - 200млШампоан с повърхностно активни вещества на растителна основа.&nbs..

41.80 лева/BGN 33.50 лева/BGN

Комплект шампоан + балсам за ПРАВА И ГЛАДКА КОСА – Biofficina Toscana -20%

Комплект шампоан + балсам за ПРАВА И ГЛАДКА КОСА – Biofficina Toscana

Комплект шампоан + балсам за ПРАВА И ГЛАДКА КОСА – Biofficina ToscanaBIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ПРАВА КОСАТози концентриран шампоан съдържа активни съставки на растителна основа.Ттой е създаден за ..

42.40 лева/BGN 33.90 лева/BGN

Комплект ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТ и БАЛСАМ за коса без отмиване -20%

Комплект ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТ и БАЛСАМ за коса без отмиване

Комплект ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТ и БАЛСАМ за коса без отмиванеBIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила, за чупл..

36.50 лева/BGN 29.20 лева/BGN

МАСКА ЗА КОСА „ФРАПЕ“ ЗА ПРАВА КОСА С ОРГАНИЧНО ТОСКАНСКО ГРОЗДЕ И НАР

МАСКА ЗА КОСА „ФРАПЕ“ ЗА ПРАВА КОСА  С ОРГАНИЧНО ТОСКАНСКО ГРОЗДЕ И НАР - 200млТази маска има хидратиращо и изправящо действие с киселинно рН, създадена специално за права коса, идеално разплита ..

28.60 лева/BGN

МАСКА-СКРАБ ЗА КОСА С DETOX ГЛИНА И ТОСКАНСКА БИЛКА ВЕНЕРА Изчерпано количество

МАСКА-СКРАБ ЗА КОСА С DETOX ГЛИНА И ТОСКАНСКА БИЛКА ВЕНЕРА

МАСКА-СКРАБ ЗА КОСА С DETOX ГЛИНА И ВЕНЕРА ТОСКАНСКА БИЛКА - 200 млПречистващо маска с киселинно рН за скалпа. Направена от зелена глина с абсорбиращи и тонизиращи свойства, ор..

32.50 лева/BGN

Масло за брада „дървесен аромат‘‘ -Biofficina Toscana

Масло за брада „дървесен аромат‘‘ -Biofficina Toscana - 30 mlСъдържа смес от масла с полиращи, омекотяващи и подсилващи свойства за брадата. Органичното тосканско слънчогледово масло се комбинира с це..

30.20 лева/BGN

Масло за брада „пикантни нотки‘‘-Biofficina Toscana

Масло за брада „пикантни нотки‘‘-Biofficina Toscana - 30 mlСъдържа смес от масла с полиращи, омекотяващи и подсилващи свойства за брадата. Органичното тосканско слънчогледово масло се комбинира с..

30.20 лева/BGN

МАСЛО ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ГРИМ С ГОРСКИ ПЛОДОВЕ -20% Изчерпано количество

МАСЛО ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ГРИМ С ГОРСКИ ПЛОДОВЕ

МАСЛО ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ГРИМ С ГОРСКИ ПЛОДОВЕ - 150 mlМаслото за отстраняване на грим за ревитализиращ масаж на лицето, се разтапя нежно с кадифено докосване върху суха кожа или като почистващо мляко..

36.00 лева/BGN 28.80 лева/BGN

Мицеларна вода с горски плодове - Biofficina Toscana Изчерпано количество

Мицеларна вода с горски плодове - Biofficina Toscana

Мицеларна вода с горски плодове - Biofficina Toscana - 200 mlМицеларна вода без алкохол, препоръчва се дори за най-деликатните типове кожа. Премахва грима, почиства и овлажнява лицето без да оставя ма..

25.90 лева/BGN

МУС ШАМПОАН ЗА ОБЕМ С С ОРГАНИЧНО ТОСКАНСКО ГРОЗДЕ И МАСЛИНИ

МУС ШАМПОАН ЗА  ОБЕМ С С ОРГАНИЧНО ТОСКАНСКО ГРОЗДЕ И МАСЛИНИ - 150 млШампоан-мус с балансирана смес от повърхностно активни вещества на растителна основа, формулирана с обемно действие благодаре..

26.30 лева/BGN

Мъжки крем за лице „дървесен аромат“ - Biofficina Toscana

Мъжки крем за лице „дървесен аромат“ - Biofficina Toscana - 50 mlОвлажняващ крем с безсмъртниче от остров ЕлбаХидратиращ и успокояващ крем за лице, предназначен за мъже. Съдържа органичен екстракт от ..

32.20 лева/BGN

Мъжки крем за лице „пикантни нотки“ - Biofficina Toscana

Мъжки крем за лице „пикантни нотки“ - Biofficina Toscana - 50 mlОвлажняващ крем с безсмъртниче от остров ЕлбаХидратиращ и успокояващ крем за лице, предназначен за мъже. Съдържа органичен екстракт от т..

32.20 лева/BGN

Околоочен крем против бръчки + Ревитализиращ серум за лице + Почистващ мус за лице със слез -25%

Околоочен крем против бръчки + Ревитализиращ серум за лице + Почистващ мус за лице със слез

Околоочен крем против бръчки + Ревитализиращ серум за лице + Почистващ мус за лице със слезОколоочен крем против бръчки – Biofficina Toscana - 15mlКрем концентрат специално формулиран за деликатната з..

89.30 лева/BGN 67.00 лева/BGN

Околоочен крем против бръчки – Biofficina Toscana

Околоочен крем против бръчки – Biofficina Toscana - 15mlКрем концентрат специално формулиран за деликатната зона на околоочния контур с висококачествено органично масло от морски зърнастец и орган..

32.90 лева/BGN

Почистващ мус за лице със слез – Biofficina Toscana

Почистващ мус за лице със слез – Biofficina Toscana - 150 mlТози мек мус, почиства кожата деликатно и е подходящ за ежедневна употреба. Съдържа нежни повърхностно активни вещества на растителна осно..

23.50 лева/BGN

Почистващ серум за лице за мазна и проблемна кожа - Biofficina Toscana

Почистващ серум за лице за мазна и проблемна кожа - Biofficina Toscana - 30 mlТози серум от Biofficina Toscana е богат на активни съставки. Той комбинира подхранващите способности на лимон, розмарин..

28.80 лева/BGN

Почистващо емолиентно масло с органични екстракти за нежен масаж - Biofficina Toscana

Почистващо емолиентно масло с органични екстракти за нежен масаж -  Biofficina Toscana - 100 mlКомбинацията от ефективни растителни емолиенти, натурални масла и органични екстракти с успокояващ..

18.00 лева/BGN

Пречивстваща маска за лице от златна глина с органично тосканско безсмъртниче - Biofficina Toscana

Пречивстваща маска за лице от златна глина с органично тосканско безсмъртниче - 30млЗлатна глинена маска с микро-хранителни минерали с детокс ефект за здрава, еластична и гладка кожа. Глината действа ..

10.20 лева/BGN

Ревитализиращ серум за лице - Biofficina Toscana

Ревитализиращ серум за лице - Biofficina Toscana - 30 mlОтлична комбинация от ценни масла с антиоксиданти и защита свойства,има овлажняващ ефект с активните съставки на сквалан и бисаболол, които подо..

32.90 лева/BGN

Серум против заплитане – Biofficina Toscana

Финиш серум, идеалният съюзник срещу летяща, чуплива коса. Благодарение на активните съставки и неагресивния си ефект, косата Ви ще бъде мека и ароматна, без да се утежнява. В допълнение, нал..

26.90 лева/BGN