Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

КОСА

КОСА


Показване:
Подреждане по:

BIOFFICINA TOSCANA АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСАТози балсам е интензивна трапия за силно увредена коса. Иновативната комбинация от органичен зехтин с растителен протеин от бял фасул и специални вос..

24.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ ЗА ОБЕМ И ЗАЩИНА НА КОСАТА

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ ЗА ОБЕМ И ЗАЩИНА НА КОСАТАТози балсам има доказан антиоксидантен ефект върху косъма. Той подхранва и защитава косата ви, без да я омъзнява или утежава. Патентованата комбинац..

21.80 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ ЗА ПРАВА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ ЗА ПРАВА КОСАТази формула има лека текстура и осигурява изправяне и антифризов ефект, оставяйки косата копринено-гладка, лъскава и деликатно ароматизирана. Балсам, съдържащ о..

23.40 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ

BIOFFICINA TOSCANA БАЛСАМ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕТози  балсам без отмиване съдържа органични плодови екстракти, алфа хидрокси киселини и витамин С, тосканско киви, кайсия, лимон и ананас и пря..

21.00 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA БУТИЛКА ЗА СМЕСВАНЕ НА ШАМПОАНИ 100мл - Turquoise

BIOFFICINA TOSCANA БУТИЛКА ЗА СМЕСВАНЕ НА ШАМПОАНИ 100мл - TurquoiseТози иновативен продукт дава възможност за правилно, екологично и икономично използване на шампоана.Начин на употреба: Смесете ..

4.00 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA БУТИЛКА ЗА СМЕСВАНЕ НА ШАМПОАНИ 250мл - Turquoise

BIOFFICINA TOSCANA БУТИЛКА ЗА СМЕСВАНЕ НА ШАМПОАНИ 250мл - TurquoiseТози иновативен продукт дава възможност за правилно, екологично и икономично използване на шампоана.Начин на употреба: Смесете ..

4.70 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ДЕЛИКАТЕН ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА

BIOFFICINA TOSCANA ДЕЛИКАТЕН ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСАТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила, подходящ за всички типове коса, включително за чуплива, фина и изто..

14.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ДЕФИНИРАЩ ЛОСИН ЗА КЪДРИЦИ

BIOFFICINA TOSCANA ДЕФИНИРАЩ ЛОСИН ЗА КЪДРИЦИТози иновативен серум е предназначен за къдрава и чуплива коса. Съдържа комбинирания антиоксидантен ефект на Uviox® -Oleox® от органични тоскански съставки..

21.20 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA КРЕМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОСАТА БЕЗ ОТМИВАНЕ

BIOFFICINA TOSCANA КРЕМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОСАТА БЕЗ ОТМИВАНЕТози крем за коса без изплакване има хидратиращо, възстановяващо и защитно действие. Той е богат на патентовани активни съставки и инова..

26.70 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА КЪДРИЦИ Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА КЪДРИЦИ

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА КЪДРИЦИТози иновативен лосион е специално за къдрава и чуплива коса.Комбинираният антиоксидантен ефект на Uviox®-Oleox®, произведен от грозде сорт Кианти и маслини Crete S..

21.00 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА ПРАВА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA ЛОСИОН ЗА ПРАВА КОСАТози лосион е създаден, за да подобри естествено правите коси или за тези, които искат да имат права копринено-гладка коса. Съдържа органичен екстракт от грозде,..

20.60 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA МУС ЗА КЪДРИЦИ Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA МУС ЗА КЪДРИЦИ

BIOFFICINA TOSCANA МУС ЗА КЪДРИЦИТози мек мус е създаден специално за да дефинира вашите къдрици, без да утежнява или да ги слепва. Съдържа специално подбрани екстракти, които предпазват и придават ст..

27.80 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ПРЕЧИВСТВАЩ В ДЪЛБОЧИНА ШАМПОАН КОНЦЕНТРАТ Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA ПРЕЧИВСТВАЩ В ДЪЛБОЧИНА ШАМПОАН КОНЦЕНТРАТ

BIOFFICINA TOSCANA ПРЕЧИВСТВАЩ В ДЪЛБОЧИНА ШАМПОАН КОНЦЕНТРАТТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила за мазна коса и коса с пърхот.Формулиран е със специална смес..

17.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA РЕСТРУКТУРИРАЩА МАСКА ЗА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA РЕСТРУКТУРИРАЩА МАСКА ЗА КОСАУникалната комбинация от зехтин с екстракти от бръшлян, коприва, конски кестен, градински чай и мащерка придават на тази маска освежаващи, изглаждащ..

21.90 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA СЕРУМ-ЛОСИОН СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ

BIOFFICINA TOSCANA СЕРУМ-ЛОСИОН СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕТози натурален серум е специално разработен за къдрава, стресирана и трудна за разресване коса независимо дали е къдрава или права. Комбинираният ..

21.20 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA СПРЕЙ ЗА ОБЕМ И КЪДРИЦИ

BIOFFICINA TOSCANA СПРЕЙ ЗА ОБЕМ И КЪДРИЦИТози спрей без сол придава естествен обем на косата, като осигурява изваяни, дефинирани и дълготрайни къдрици. Той се предлага в практичен дозатор, който е бъ..

23.90 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA СУХО МАСЛО ЗА  БЛЯСЪК И ЗАЩИТА Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA СУХО МАСЛО ЗА БЛЯСЪК И ЗАЩИТА

BIOFFICINA TOSCANA СУХО МАСЛО ЗА  БЛЯСЪК И ЗАЩИТАМаслото за коса е специално предназначено да придаде на косата блясък и да я предпази от топлината на сешоар,преса и външни влияния без да омазн..

31.20 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСАТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила, за суха, чуплива и обработена коса. Формулиран със специална смес от повърхн..

15.90 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТ Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТ

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила, за чуплива, къдрава и финна коса. Формулира се със специална смес от р..

15.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ПРАВА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ПРАВА КОСАТози концентриран шампоан съдържа активни съставки на растителна основа.Ттой е създаден за изглаждане на косъма благодарение на новите молекули с регулиращо дей..

19.00 лева/BGN

Комплект за коса Активен балсам + Реструктурираща маска – Biofficina Toscana -25%

Комплект за коса Активен балсам + Реструктурираща маска – Biofficina Toscana

Комплект за коса Активен балсам + Реструктурираща маска – Biofficina ToscanaBIOFFICINA TOSCANA АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСАТози балсам е интензивна трапия за силно увредена коса. Иновативната комби..

46.40 лева/BGN 34.80 лева/BGN