Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

K-HAIR

K-HAIR


Показване:
Подреждане по:

ALKHAIR - Маска за коса против косопад

ALKHAIR -Маска за коса против косопад - 200 млМаската е специално формулиран за тънка, изтощена и склона към косопад коса, благодарение на укрепващото, ревитализиращо и антиоксидантното действие тя..

27.50 лева/BGN

ALKHAIR - Укрепващ шампоан за косопад

ALKHAIR - Укрепващ шампоан за косопад  - 250 млШампоанът е специално формулиран за тънка, изтощена и склона към косопад коса, благодарение на укрепващото, ревитализиращо и антиоксидантното ..

25.50 лева/BGN

ALKHAIR БИО БАЛСАМ ЗА КОСА Студен Кестен

ALKHAIR БИО БАЛСАМ ЗА КОСА  Студен Кестен - 200 млБалсам за коса с висока кондиционираща мощност която реструктурира и придава жизненост и блясък на косата. Формулата има пигменти, които гарантир..

25.50 лева/BGN

ALKHAIR БИО БАЛСАМ ЗА КОСА Студено Русо

ALKHAIR БИО БАЛСАМ ЗА КОСА  Студено Русо - 200 млБалсам за коса с висока кондиционираща мощност която реструктурира и придава жизненост и блясък на косата. Формулата има пигменти, които гарантира..

25.50 лева/BGN

ALKHAIR БИО БАЛСАМ ЗА КОСА Топло Медно Русо

ALKHAIR БАЛСАМ ЗА КОСА  Топло Медно Русо - 200 млБалсам за коса с висока кондиционираща мощност която реструктурира и придава жизненост и блясък на косата. Формулата има пигменти, които гарантира..

25.50 лева/BGN

ALKHAIR БИО БАЛСАМ ЗА КОСА Топъл Кестен

ALKHAIR БИО БАЛСАМ ЗА КОСА  Топъл Кестен - 200 млБалсам за коса с висока кондиционираща мощност която реструктурира и придава жизненост и блясък на косата. Формулата има пигменти, които гарантира..

25.50 лева/BGN

ALKHAIR БИО БАЛСАМ ЗА КОСА  Червен Махагон Изчерпано количество

ALKHAIR БИО БАЛСАМ ЗА КОСА Червен Махагон

ALKHAIR БИО БАЛСАМ ЗА КОСА  Червен Махагон - 200 млБалсам за коса с висока кондиционираща мощност която реструктурира и придава жизненост и блясък на косата. Формулата има пигменти, които га..

25.50 лева/BGN

ALKHAIR БИО БАЛСАМ ЗА КОСА Черен/Син Оттенък

ALKHAIR БАЛСАМ ЗА КОСА  Черен/Син Оттенък - 200 mlБалсам за коса с висока кондиционираща мощност която реструктурира и придава жизненост и блясък на косата. Формулата има пигменти, които гарантир..

25.50 лева/BGN

K-HAIR БАЛСАМ ЗА БЛЯСЪК

K-HAIR БАЛСАМ ЗА БЛЯСЪК - 200 мл Иновативната и лека формула на този балсам придава дълготраен блясък и гладкост на косата. Благодарение на био екстракти от хвощ, лайка, безсмъртниче, кокосов орех,..

23.50 лева/BGN

K-HAIR БАЛСАМ ЗА КЪДРАВА КОСА Изчерпано количество

K-HAIR БАЛСАМ ЗА КЪДРАВА КОСА

K-HAIR БАЛСАМ ЗА КЪДРАВА КОСА - 200 млТози балсам има специални разплитащи и омекотяващи свойства, които оставят косата мека и дефинирана.  Благодарение на органичните екстракти от ленено се..

23.50 лева/BGN

K-HAIR БАЛСАМ ЗА ОБЕМ

K-HAIR БАЛСАМ ЗА ОБЕМ - 200 mlТози балсам е с иновативна лека формула, която прави косата изключително лесна за сресване и придава обем от корените. Съдържа екстракт от кокос, слез, бяла ружа и пшенич..

23.50 лева/BGN

K-HAIR БИО ЕКСФОЛИАНТ ЗА СКАЛП

K-HAIR БИО ЕКСФОЛИАНТ ЗА СКАЛПИновативен скраб, специално предназначен за скалпа. Отстранява замърсяванията и наслояванията, освобождавайки порите като по този начин спомага з..

25.50 лева/BGN

K-HAIR БИО СПРЕЙ ЗА ОБЕМ

K-HAIR БИО СПРЕЙ ЗА ОБЕМТози спрей за обем от линията K-HAIR е идеален за всички типове коса. Благодарение на своята билкова формула с екстракт от ленени семена, сладък бадем, просо и овес, той ..

26.50 лева/BGN

K-HAIR БИО СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ И НАКЪДРЯНЕ

K-HAIR БИО СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ И НАКЪДРЯНЕИновативен спрей-флуид с мощен ефект за разплитане и изглаждане на косата.Той е с лека формула, която не тежи на косата. Съдържа хидратиращ пантено..

21.50 лева/BGN

K-HAIR ЛАК ЗА КОСА Изчерпано количество

K-HAIR ЛАК ЗА КОСА

K-HAIR ЛАК ЗА КОСАСпреят за коса от линията K-HAIR фиксира и осигурява повече обем. Той не оставя следи и придава наистина изключителен блясък. Благодарение на екстрактите от сладък бадем, лен, овес..

26.50 лева/BGN

K-HAIR МАСКА ЗА КОСА С КИСЕЛИННО pН

K-HAIR МАСКА ЗА КОСА С КИСЕЛИННО pН  Този маска с киселинно pH от линията K-HAIR  за нормална, изтощена и третирана коса, регулира баланса на косъма и възстановява първоначалната стру..

25.50 лева/BGN

K-HAIR МАСКА ЗА КОСА С МУЛТИВИТАМИНИ

K-HAIR МАСКА ЗА КОСА С МУЛТИВИТАМИНИ Иновативна маска за коса с много висока подхранваща сила. Богата на ценни органични екстракти като слънчоглед, просо и овес с антиоксидантни свойства, заедно ..

25.50 лева/BGN

K-HAIR МОДЕЛИРАЩ ГЕЛ ЗА КЪДРИЦИ С ЛЕНЕНО СЕМЕ Изчерпано количество

K-HAIR МОДЕЛИРАЩ ГЕЛ ЗА КЪДРИЦИ С ЛЕНЕНО СЕМЕ

K-HAIR МОДЕЛИРАЩ ГЕЛ ЗА КЪДРИЦИ С ЛЕНЕНО СЕМЕK-HAIR МОДЕЛИРАЩ ГЕЛ ЗА КЪДРИЦИ С ЛЕНЕНО СЕМЕТози подхранващ гел е богат на растителни био екстракти, като лен, бадеми, кокос и слънчоглед. Той дефинира ..

23.50 лева/BGN

K-HAIR СТАЙЛИНГ МУС            Изчерпано количество

K-HAIR СТАЙЛИНГ МУС

K-HAIR СТАЙЛИНГ МУСТози стайлинг мус от линията K-HAIR предлага естествена оформяне на къдрици. Той хидратира и придава блясък, благодарение на екстракти от лен, слънчоглед, сладък бадем, овес и про..

27.50 лева/BGN

K-HAIR ТЕРМОПРОТЕКТОРЕН СПРЕЙ ЗА ПРЕСА И СЕШОАР

K-HAIR ТЕРМОПРОТЕКТОРЕН СПРЕЙ ЗА ПРЕСА  И СЕШОАР Този спрей е богат на екстракти от ленено семе, бадеми, слез, слънчоглед и коприва и предпазва косата от топлина от сешоара и пресата, като ..

21.50 лева/BGN

K-HAIR ШАМПОАН ЗА БЛЯСЪК

K-HAIR ШАМПОАН ЗА БЛЯСЪКТози шампоан за блясък от линията K-HAIR е подходящ за ежедневна употреба за всеки тип коса. Съдържа био екстракти от лимон, коприва, лайка, портокал и пантенол който хидрати..

22.50 лева/BGN

K-HAIR ШАМПОАН ЗА ОБЕМ

K-HAIR ШАМПОАН ЗА ОБЕМТози шампоан за обем от линията K-HAIR е подходящ за ежедневна употреба за тънка и изтощена коса. Съдържа био екстракти от овес, просо, бадеми и слънчоглед, комбинирани със сое..

22.50 лева/BGN

K-HAIR ШАМПОАН С КИСЕЛИННО pH

K-HAIR ШАМПОАН С КИСЕЛИННО pHТози шампоан с киселинно pH от линията K-HAIR регулира естественото рН на косата и възстановява оригиналната й структура чрез затваряне на люспите по косъма! Той осигур..

22.50 лева/BGN

Kозметичен сет за коса – къдрава и чуплива – Alkemilla -20% Изчерпано количество

Kозметичен сет за коса – къдрава и чуплива – Alkemilla

K-HAIR БАЛСАМ ЗА КЪДРАВА КОСА - 200 млТози балсам има специални разплитащи и омекотяващи свойства, които оставят косата мека и дефинирана.  Благодарение на органичните екстракти от лен..

69.50 лева/BGN 55.60 лева/BGN

Kозметичен сет за коса – ОБЕМ – Alkemilla -20% Изчерпано количество

Kозметичен сет за коса – ОБЕМ – Alkemilla

Kозметичен сет за коса – ОБЕМ – Alkemilla 1. K-HAIR ШАМПОАН ЗА ОБЕМТози шампоан за обем от линията K-HAIR е подходящ за ежедневна употреба за тънка и изтощена коса. Съдържа био екстракти от овес, пр..

72.50 лева/BGN 58.00 лева/BGN

Балсам против пожълтяване за изрусена коса - Alkemilla

Балсам против пожълтяване за изрусена коса - Alkemilla - 200 млБалсам за бяла,пепелно руса обработена коса, специално формулиран да гарантира максимални резултати като елиминира сламените жълти пигмен..

23.50 лева/BGN

Шампоан против пожълтяване за изрусена коса - Alkemilla

Шампоан против пожълтяване за изрусена коса - Alkemilla - 250 млШампоан за бяла,пепелно руса обработена коса, специално формулиран да гарантира максимални резултати като елиминира сламените жълти пигм..

22.50 лева/BGN