Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

K-HAIR

K-HAIR


Показване:
Подреждане по:
K-HAIR БИО ЕКСФОЛИАНТ ЗА СКАЛП Изчерпано количество

K-HAIR БИО ЕКСФОЛИАНТ ЗА СКАЛП

K-HAIR БИО ЕКСФОЛИАНТ ЗА СКАЛПИновативен скраб, специално предназначен за скалпа. Отстранява замърсяванията и наслояванията, освобождавайки порите като по този начин спомага з..

25.50 лева/BGN

K-HAIR БИО СПРЕЙ ЗА ОБЕМ

K-HAIR БИО СПРЕЙ ЗА ОБЕМТози спрей за обем от линията K-HAIR е идеален за всички типове коса. Благодарение на своята билкова формула с екстракт от ленени семена, сладък бадем, просо и овес, той ..

26.50 лева/BGN

K-HAIR БИО СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ И НАКЪДРЯНЕ Изчерпано количество

K-HAIR БИО СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ И НАКЪДРЯНЕ

K-HAIR БИО СПРЕЙ ПРОТИВ ЗАПЛИТАНЕ И НАКЪДРЯНЕИновативен спрей-флуид с мощен ефект за разплитане и изглаждане на косата.Той е с лека формула, която не тежи на косата. Съдържа хидратиращ пантено..

21.50 лева/BGN

K-HAIR ЛАК ЗА КОСА 2-3 Days

K-HAIR ЛАК ЗА КОСА

K-HAIR ЛАК ЗА КОСАСпреят за коса от линията K-HAIR фиксира и осигурява повече обем. Той не оставя следи и придава наистина изключителен блясък. Благодарение на екстрактите от сладък бадем, лен, овес..

26.50 лева/BGN

K-HAIR МАСКА ЗА КОСА С КИСЕЛИННО pН  2-3 Days

K-HAIR МАСКА ЗА КОСА С КИСЕЛИННО pН

K-HAIR МАСКА ЗА КОСА С КИСЕЛИННО pН  Този маска с киселинно pH от линията K-HAIR регулира баланса на косата и възстановява първоначалната й структура чрез изглаждане на повърхността. Продук..

25.50 лева/BGN

K-HAIR МАСКА ЗА КОСА С МУЛТИВИТАМИНИ 2-3 Days

K-HAIR МАСКА ЗА КОСА С МУЛТИВИТАМИНИ

K-HAIR МАСКА ЗА КОСА С МУЛТИВИТАМИНИ Мултивитаминната маска за коса от линията K-HAIR е интензивна грижа, която омекотява и подхранва нормалната, суха и увредена коса. Съдържа микс от много подхр..

25.50 лева/BGN

K-HAIR СТАЙЛИНГ МУС

K-HAIR СТАЙЛИНГ МУСТози стайлинг мус от линията K-HAIR предлага естествена оформяне на къдрици. Той хидратира и придава блясък, благодарение на екстракти от лен, слънчоглед, сладък бадем, овес и про..

27.50 лева/BGN

K-HAIR ТЕРМОПРОТЕКТОРЕН СПРЕЙ ЗА ПРЕСА  И СЕШОАР 2-3 Days

K-HAIR ТЕРМОПРОТЕКТОРЕН СПРЕЙ ЗА ПРЕСА И СЕШОАР

K-HAIR ТЕРМОПРОТЕКТОРЕН СПРЕЙ ЗА ПРЕСА  И СЕШОАР Този спрей е богат на екстракти от ленено семе, бадеми, слез, слънчоглед и коприва и предпазва косата от топлина от сешоара и пресата, като ..

21.50 лева/BGN

K-HAIR ШАМПОАН ЗА БЛЯСЪК 2-3 Days

K-HAIR ШАМПОАН ЗА БЛЯСЪК

K-HAIR ШАМПОАН ЗА БЛЯСЪКТози шампоан за блясък от линията K-HAIR е подходящ за ежедневна употреба за всеки тип коса. Съдържа био екстракти от лимон, коприва, лайка, портокал и пантенол който хидрати..

22.50 лева/BGN

K-HAIR ШАМПОАН ЗА ОБЕМ 2-3 Days

K-HAIR ШАМПОАН ЗА ОБЕМ

K-HAIR ШАМПОАН ЗА ОБЕМТози шампоан за обем от линията K-HAIR е подходящ за ежедневна употреба за тънка и изтощена коса. Съдържа био екстракти от овес, просо, бадеми и слънчоглед, комбинирани със сое..

22.50 лева/BGN

K-HAIR ШАМПОАН С КИСЕЛИННО pH 2-3 Days

K-HAIR ШАМПОАН С КИСЕЛИННО pH

K-HAIR ШАМПОАН С КИСЕЛИННО pHТози шампоан с киселинно pH от линията K-HAIR регулира естественото рН на косата и възстановява оригиналната й структура чрез затваряне на люспите по косъма! Той осигур..

22.50 лева/BGN