Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

ШАМПОАНИ

ШАМПОАНИ


Показване:
Подреждане по:
2в1 Защитен Шампоан и Душ гел NAOBAY 400мл Изчерпано количество

2в1 Защитен Шампоан и Душ гел NAOBAY 400мл

2в1 Защитен Шампоан и Душ гел NAOBAY - 400 mlНатурален душ гел и шампоан, който почиства и защитава кожата през целия ден, благодарение на успокояващия и ревитализиращ екстракт от лайка.Неговата щедра..

21.50 лева/BGN

ALKHAIR - Укрепващ шампоан за косопад

ALKHAIR - Укрепващ шампоан за косопад  - 250 млШампоанът е специално формулиран за тънка, изтощена и склона към косопад коса, благодарение на укрепващото, ревитализиращо и антиоксидантното ..

25.50 лева/BGN

ALKOLOR - Реструктуриращ шампоан за боядисана коса - Alkemilla Изчерпано количество

ALKOLOR - Реструктуриращ шампоан за боядисана коса - Alkemilla

ALKOLOR - Реструктуриращ шампоан за боядисана коса - Alkemilla - 250 mlТози шампоан е специално създаден за боядисана коса, за да я нормализира и реструктурира. Съдържа овлажняващи билкови екстракти о..

23.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA БУТИЛКА ЗА СМЕСВАНЕ НА ШАМПОАНИ 100мл - Turquoise

BIOFFICINA TOSCANA БУТИЛКА ЗА СМЕСВАНЕ НА ШАМПОАНИ 100мл - TurquoiseТози иновативен продукт дава възможност за правилно, екологично и икономично използване на шампоана.Начин на употреба: Смесете ..

4.00 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA БУТИЛКА ЗА СМЕСВАНЕ НА ШАМПОАНИ 250мл - Turquoise

BIOFFICINA TOSCANA БУТИЛКА ЗА СМЕСВАНЕ НА ШАМПОАНИ 250мл - TurquoiseТози иновативен продукт дава възможност за правилно, екологично и икономично използване на шампоана.Начин на употреба: Смесете ..

4.70 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ДЕЛИКАТЕН ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА

BIOFFICINA TOSCANA ДЕЛИКАТЕН ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСАТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила, подходящ за всички типове коса, включително за чуплива, фина и изто..

14.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ДЕЛИКАТЕН ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА - 200мл

BIOFFICINA TOSCANA ДЕЛИКАТЕН ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА - 200млШампоан, формулиран с балансирана смес от повърхностно активни съставки на растителна основа, препоръчва се за ежедневна употреба. Почиств..

16.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ПРЕЧИВСТВАЩ В ДЪЛБОЧИНА ШАМПОАН КОНЦЕНТРАТ Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA ПРЕЧИВСТВАЩ В ДЪЛБОЧИНА ШАМПОАН КОНЦЕНТРАТ

BIOFFICINA TOSCANA ПРЕЧИВСТВАЩ В ДЪЛБОЧИНА ШАМПОАН КОНЦЕНТРАТТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила за мазна коса и коса с пърхот.Формулиран е със специална смес..

17.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСАТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила, за суха, чуплива и обработена коса. Формулиран със специална смес от повърхн..

15.90 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА - 200мл

BIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА - 200млШампоан с повърхностно активни вещества на растителна основа. Формулиран с подсилващ ефект, той почиства и омекотява косата, без да я заплита. Съдърж..

19.90 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТ Изчерпано количество

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТ

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила, за чуплива, къдрава и финна коса. Формулира се със специална смес от р..

15.50 лева/BGN

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ПРАВА КОСА

BIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ПРАВА КОСАТози концентриран шампоан съдържа активни съставки на растителна основа.Ттой е създаден за изглаждане на косъма благодарение на новите молекули с регулиращо дей..

19.00 лева/BGN

K-HAIR ШАМПОАН ЗА БЛЯСЪК

K-HAIR ШАМПОАН ЗА БЛЯСЪКТози шампоан за блясък от линията K-HAIR е подходящ за ежедневна употреба за всеки тип коса. Съдържа био екстракти от лимон, коприва, лайка, портокал и пантенол който хидрати..

22.50 лева/BGN

K-HAIR ШАМПОАН ЗА ОБЕМ

K-HAIR ШАМПОАН ЗА ОБЕМТози шампоан за обем от линията K-HAIR е подходящ за ежедневна употреба за тънка и изтощена коса. Съдържа био екстракти от овес, просо, бадеми и слънчоглед, комбинирани със сое..

22.50 лева/BGN

K-HAIR ШАМПОАН С КИСЕЛИННО pH

K-HAIR ШАМПОАН С КИСЕЛИННО pHТози шампоан с киселинно pH от линията K-HAIR регулира естественото рН на косата и възстановява оригиналната й структура чрез затваряне на люспите по косъма! Той осигур..

22.50 лева/BGN

Възстановяващ Шампоан за коса – Naobay Изчерпано количество

Възстановяващ Шампоан за коса – Naobay

Възстановяващ Шампоан за коса – Naobay - 250 млНежно почиства чувствителната и изтощена коса. Той е богат на хиалуронова киселина, която осигурява необходимата хидратация на косата, а протеин..

21.50 лева/BGN

Комплект за коса  ДЕЛИКАТЕН ШАМОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА и АКТИВЕН БАЛСАМ -20%

Комплект за коса ДЕЛИКАТЕН ШАМОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА и АКТИВЕН БАЛСАМ

Комплект за коса  ДЕЛИКАТЕН ШАМОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА и АКТИВЕН БАЛСАМ BIOFFICINA TOSCANA ДЕЛИКАТЕН ШАМПОАН ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА - 200млШампоан, формулиран с балансирана смес от повърхностно активн..

41.00 лева/BGN 32.80 лева/BGN

Комплект за коса УКРЕПВАЩ ШАМОАН  +  РЕСТРУКТУРИРАЩА МАСКА ЗА КОСА И СКАЛП -20%

Комплект за коса УКРЕПВАЩ ШАМОАН + РЕСТРУКТУРИРАЩА МАСКА ЗА КОСА И СКАЛП

Комплект за коса УКРЕПВАЩ ШАМОАН  +  РЕСТРУКТУРИРАЩА МАСКА ЗА КОСА И СКАЛПBIOFFICINA TOSCANA УКРЕПВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА - 200млШампоан с повърхностно активни вещества на растителна основа.&nbs..

41.80 лева/BGN 33.50 лева/BGN

Комплект ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТ и БАЛСАМ за коса без отмиване -20%

Комплект ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТ и БАЛСАМ за коса без отмиване

Комплект ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТ и БАЛСАМ за коса без отмиванеBIOFFICINA TOSCANA ШАМПОАН ЗА ОБЕМ КОНЦЕНТРАТТози шампоан концентрат е богат на активни съставки с отлична почистваща сила, за чупл..

36.50 лева/BGN 29.20 лева/BGN

МУС ШАМПОАН ЗА ОБЕМ С С ОРГАНИЧНО ТОСКАНСКО ГРОЗДЕ И МАСЛИНИ

МУС ШАМПОАН ЗА  ОБЕМ С С ОРГАНИЧНО ТОСКАНСКО ГРОЗДЕ И МАСЛИНИ - 150 млШампоан-мус с балансирана смес от повърхностно активни вещества на растителна основа, формулирана с обемно действие благодаре..

26.30 лева/BGN

Натурален укрепващ шампоан за нормална коса - Овесено мляко YOPE В наличност

Натурален укрепващ шампоан за нормална коса - Овесено мляко YOPE

Натурален укрепващ шампоан за нормална коса - Овесено мляко YOPEУкрепва, придава мекота и блясък, улеснява разресването.Аромат: Мек и успокояващ, като лек вятър, който духа над зърнени ниви при жътват..

13.90 лева/BGN

Натурален шампоан за суха и увредена коса - Ориенталска Градина YOPE

Натурален шампоан за суха и увредена коса - Ориенталска Градина YOPEНатурален възстановяващ шампоан за суха косаПодхранва, овлажнява, укрепва, улеснява разресването.Аромат: цветен, дървесен и загадъче..

13.90 лева/BGN

СУХО МАСЛО ЗА БЛЯСЪК И ЗАЩИТА  +  УКРЕПВАЩ ШАМПОАН + МАСКА ЗА КОСА ФРАПЕ -20% Изчерпано количество

СУХО МАСЛО ЗА БЛЯСЪК И ЗАЩИТА + УКРЕПВАЩ ШАМПОАН + МАСКА ЗА КОСА ФРАПЕ

СУХО МАСЛО ЗА БЛЯСЪК И ЗАЩИТА  +  УКРЕПВАЩ ШАМПОАН + МАСКА ЗА КОСА ФРАПЕBIOFFICINA TOSCANA СУХО МАСЛО ЗА  БЛЯСЪК И ЗАЩИТАМаслото за коса е специално предназначено да придаде на косата ..

75.70 лева/BGN 60.50 лева/BGN

Шампоан за боядисана коса – Naobay

Шампоан за боядисана коса – Naobay - 250 млФормулирана от натурални екстракти от цвекло, които са известни със своите свойства за предотвратяване на промяната в цвета на косата и които осигуряват ..

19.50 лева/BGN

Шампоан за коса – жизненост и блясък – Naobay

Шампоан за коса – жизненост и блясък Naobay - 250млШампоан Vitality & Shine, формулиран специално, за да удължи младостта и жизнеността на косата. Съставът му включва оризов про..

19.50 лева/BGN

Шампоан против пожълтяване за изрусена коса - Alkemilla

Шампоан против пожълтяване за изрусена коса - Alkemilla - 250 млШампоан за бяла,пепелно руса обработена коса, специално формулиран да гарантира максимални резултати като елиминира сламените жълти пигм..

22.50 лева/BGN

Шампоан Чаено Дърво за коса и тяло за ежедневна употреба -Bergland

Шампоан Чаено Дърво за коса и тяло за ежедневна употреба -Bergland - 200 млШампоанът за коса и тяло с чаено дърво Bergland е идеален за ежедневна употреба. Не съдържа сапун, лесно и бързо се разпенв..

27.90 лева/BGN