Този сайт използва бисквитки. За повече информация натиснете тук.

ЧЕТКИ ЗА ГРИМ

ЧЕТКИ ЗА ГРИМ


Показване:
Подреждане по:
 Комплект четки  REFRESH IN 5 ™ -20%

Комплект четки REFRESH IN 5 ™

Комплектът REFRESH IN 5 ™ е проектиран с 5 четки с капаче за лесно съхранение, идеален сет за пътуване или за чанта.Комплекта включва:Основна четкаЧетка за ружЧетка за коректорЧетка за мигли и веждиСк..

39.90 лева/BGN 31.92 лева/BGN

Двойна Четка за очна линия и вежди - Jane Iredale New

Двойна Четка за очна линия и вежди - Jane Iredale

Двойна Четка за очна линия и вежди - Jane IredaleИзползвайте четка, за да нанесете очна линия и гъбичката в другия край за да размажете. Може да се използва за подсилване на веждите...

22.00 лева/BGN

Мини четка за деликатна пудра

Пълен размер! Без компромис ! Главата на четката е в нейният реален и пълен размер, но със специално разработена компактна  дръжка. Идеална за всяка козметична чантичка и път. ..

12.90 лева/BGN

Плоска Четка за кремообразни продукти -Camouflage Brush - Jane Iredale New

Плоска Четка за кремообразни продукти -Camouflage Brush - Jane Iredale

Плоска Четка за кремообразни продукти -Camouflage Brush - Jane IredaleЗа покриване и разнасяне на различни течни продукти като коректор, кремообразни сенки, основи и други...

33.50 лева/BGN

Четка за блендиране - Blending Brush - Jane Iredale

Четка за кремообразни продукти и блендиране - Blending Brush -  Jane IredaleЧетка за кремообразни и прахообразни продукти, Blending Brush от Jane Iredale, е двойно дълга четка, направена от ест..

64.90 лева/BGN

Четка за бронзант - White Fan Brush - Jane Iredale New

Четка за бронзант - White Fan Brush - Jane Iredale

Четка за бронзант - White Fan Brush - Jane IredaleМека четка, вертилообразна, с дълъг косъм. Използвайте я за руж, бронзанти и продукти за блясък...

30.90 лева/BGN

Четка за компактни пудри - The Handi Brush - Jane Iredale New

Четка за компактни пудри - The Handi Brush - Jane Iredale

Ръчно изработена четка за бронзант, пудри и ружове. - Ултра мека изработена от естествен косъм и висококачествен теклон.- Разнася продуктите с безупречна лекота.- Универсален и компактен размер ..

75.90 лева/BGN

Четка за Контуриране - Блендиране - Jane Iredale New

Четка за Контуриране - Блендиране - Jane Iredale

Четка за Контуриране/ Блендиране - Blending/Contouring Brush -Jane IredaleМногофункционална четка която можете да използвате с течни продукти за контуриране или да блендирате за перфектен завършек...

70.50 лева/BGN

Четка за очен контур - Jane Iredale New

Четка за очен контур - Jane Iredale

Четка за очен контур - Jane IredaleКъса четка със средна плътност с леко наклонен връх. Използвайте, за да нанесете акцент върху сенките...

31.00 лева/BGN

Четка за пудра - Chisel Powder Brush - Jane Iredale New

Четка за пудра - Chisel Powder Brush - Jane Iredale

Четка за пудра - Chisel Powder Brush - Jane IredaleЧетката има плътна глава за лесно нанасяне на прахообразни пудри, ружове и бронзанти.Вижте видеото за това как да използвате четката...

57.90 лева/BGN

Четка за сенки - Eye Shader Brush - Jane Iredale New

Четка за сенки - Eye Shader Brush - Jane Iredale

Четка за сенки - Eye Shader Brush - Jane IredaleЧетка със средна плътност за нанасяне на сенки...

34.40 лева/BGN

COMPLEXION BLENDER BRUSH -20%

COMPLEXION BLENDER BRUSH

Блендинг четка Четката е специално скосена за идеалното смесване и нанасяне на любимите ви продуктите за гладка и естествена кожа.Нанасяте с кръгови движения,  дългите косъмчета имат за цел ..

24.00 лева/BGN 19.20 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА ПУДРА -35%

ЧЕТКА ЗА ПУДРА

ЧЕТКА ЗА ПУДРА- за равномерно нанасяне на пудра или минерален фон дьо тен за гладкост и перфектни резултати дори и на ярка светлина- за създаване на ултра плюш ефект ,четката е с ръчно подрязан с..

28.00 лева/BGN 18.20 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА ФОН ДЬО ТЕН

ЧЕТКА ЗА ФОН ДЬО ТЕН-леко скосена и плоска-позволява нанасяне в по-трудните зони на лицето около носа-равномерно нанася и предава въздушност и гладкост на кожата.Как да почистите и подържате четките:П..

18.00 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА ЛИЦЕ EXPERT

ЧЕТКА ЗА ЛИЦЕ EXPERT - #1 BEST-SELLING BRUSH- за нанасяне на кремообразен и течен Фон Дьо тен-плътна и широка глава, която помага за перфектно разнасяне на и покритие без да остава следиКак да почисти..

21.50 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА БРОНЗАНТ - прибираща се -30%

ЧЕТКА ЗА БРОНЗАНТ - прибираща се

ЧЕТКА ЗА БРОНЗАНТ - Прибираща сеПрибираща се четка за бронзант.-тази четка е ключа към създаване на естествен завършек на грима, чрез умело използване на бронзантили пудра.-осигурява блясък и натурале..

34.00 лева/BGN 23.80 лева/BGN

INSTAPOP FACE BRUSH

INSTAPOP FACE BRUSH Четка за лице за пълно покритие при използването на прахообразна ,минерална сетинг пудра или печена техника .100% cruelty-freeКак да почистите и подържате четките:Почиствайте ежесе..

26.00 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА РУЖ

Четка за руж - Blush BrushС тази четка се работи блестящо с всички видове грим за лицето включително руж, бронзант  и светлоотразяваща пудра.При нанасяне има висока разделителна способностКа..

25.00 лева/BGN

INSTAPOP CHEEK BRUSH

INSTAPOP CHEEK BRUSHЧетка за скули - ярък цвят на вашият руж само с едно движениеТази четка дава възможност за прецизно нанасяне на цветовете, и е специално проектирана да я използвате  с всич..

23.90 лева/BGN

INSTAPOP EYE DUO

Комплект две четки за очи . Едната за нанасяне на максимално плътен цвят , другата за пигменти и прахообразни сенки ...

23.90 лева/BGN

PREP + PRIME SET -25%

PREP + PRIME SET

Prep + Prime Set Комплектът има 4 подготвителни  инструмента преди да започнете с гримирането. Тези инструменти спомагат за създаването на по-гладка повърхност на кожата. Включва: P..

53.00 лева/BGN 39.75 лева/BGN

FLAWLESS BASE SET Изчерпано количество

FLAWLESS BASE SET

Създаване перфектно canvas.Flawless Base Set  включва:-четка за контур;- детайлна четка ;-бъфинг четка ; -четка за фон дьо тен;БОНУС чаша за четки...

53.00 лева/BGN

ENHANCED EYE SET

ENHANCED EYE SET има всяка четка , която ви е необходима за да се създаде всякакъв  вид на очите.-Средна четка за сенки : широка и  плоска , със скосен косъм за меко почи..

56.00 лева/BGN

PREP + COLOR LIP SET -25%

PREP + COLOR LIP SET

Limited Edition Prep + Color Lip Set има всяка четка, което ви  трябва за да се подготвят - линия, цвят, и да усъвършенствате  устните си.Lip Smoothing Brush: използвайте в кръгови движения ..

49.00 лева/BGN 36.75 лева/BGN

REBEL EDGE TRIO -20%

REBEL EDGE TRIO

Комплект от три скосени четки - REBEL EDGE TRIORT 203 – Четка за прахообразен фон дьо тен или бронзантRT 403 – Четка за руж или хаилайтър за перфектен завършекRT 303 – Четка за прахообразни се..

58.00 лева/BGN 46.40 лева/BGN

305 ЧЕТКА ЗА СЕНКИ -35%

305 ЧЕТКА ЗА СЕНКИ

ЧЕТКА ЗА СЕНКИ - 305 SHADOW BRUSH Четка с плътен косъм за равномерно нанасяне на прахообразни и кремообразни сенки.Как да почистите и подържате четките:Почиствайте ежеседмично с нашия почистващ гел с..

25.00 лева/BGN 16.25 лева/BGN

RULER OF THE SKIES -40%

RULER OF THE SKIES

Комплект от 3 четки + бюти блендър - RULER OF THE SKIES Включва:300 Powder - Четка за пудраЧетка с мек и пухкав косъм за равномерно нанасяне за гладък и естествен вид.308 Blend - Блендинг чет..

87.00 лева/BGN 52.20 лева/BGN

300 ЧЕТКА ЗА ПУДРА -40%

300 ЧЕТКА ЗА ПУДРА

Четка за пудра - 300 Powder Brush Четка с мек и пухкав косъм за равномерно нанасяне за гладък и естествен вид.Как да почистите и подържате четките:Почиствайте ежеседмично с нашия почистващ гел съ..

33.00 лева/BGN 19.80 лева/BGN

301 ЧЕТКА ЗА ФОН ДЬО ТЕН -40%

301 ЧЕТКА ЗА ФОН ДЬО ТЕН

ЧЕТКА ЗА ФОН ДЬО ТЕН - 301 FOUNDATION BRUSH Твърд и плътен косъм за нанасяне на течен и кремообразен фон дьо тен за безупречно озарена кожа.Как да почистите и подържате четките:Почиствайте ежеседм..

39.00 лева/BGN 23.40 лева/BGN

302 ЧЕТКА ЗА РУЖ -40%

302 ЧЕТКА ЗА РУЖ

Четка за руж  - 302 Blush Brush Четката е с куполовидна форма с мек и пухкав косъм.Смесва равномерно за гладък и естествен вид.Как да почистите и подържате четките:Почиствайте ежеседмично с наши..

33.00 лева/BGN 19.80 лева/BGN

EXPERT - ОРГАНАЙЗЕР - розов

EXPERT - ОРГАНАЙЗЕР !Организирай безпорядъка и освободи пространство .Продукт за многократна и дълготрайна употреба.Патентованата технология Miracle Cling Technology ™ здраво се придържа към гланцовит..

15.00 лева/BGN

EXPERT - ТРОЕН ОРГАНАЙЗЕР - розов

EXPERT - ОРГАНАЙЗЕР !Организирай безпорядъка и освободи пространство .Продукт за многократна и дълготрайна употреба.Патентованата технология Miracle Cling Technology ™ здраво се придържа към гланцовит..

30.00 лева/BGN

ПРИБИРАЩА СЕ КАБУКИ ЧЕТКА Изчерпано количество

ПРИБИРАЩА СЕ КАБУКИ ЧЕТКА

 Кабуки четка за гримЧетка с плътен мек и нежен за кожата косъм. Ако сте неразделни със своят руж или бронзант с нея със сигурност ще направите нанасянето им лесно и равномерно. Затварящото ..

23.90 лева/BGN

Sheer Finish Kabuki

Sheer Finish KabukiЧетка с леки и меки косъмчета , които ще ви дадат мек завършек  при нанасяне на любимата ви пудра или бронзант . Ергономичната и удобна дръжка от бамбук,  за да ви улесни ..

17.00 лева/BGN

ЧЕТКА КОРЕКТОР -30%

ЧЕТКА КОРЕКТОР

 Коригирайте несъвършенствата с Correcting Concealer BrushДуо влакна ,комбинация от къси,вълнообразни и дълги прави косми,нанасят прахообразни или кремообразни коректори . Плътно покритиена зачер..

13.00 лева/BGN 9.10 лева/BGN

СТИПЛИНГ ЧЕТКА -25%

СТИПЛИНГ ЧЕТКА

Четката SEAMLESS STIPPLING е проектирана с косъм от двуслойни влакна за меко нанасяне и наслояване на фон дьо тен, руж или хайлайтъри, за да се създаде нежен филм върху кожата...

20.00 лева/BGN 15.00 лева/BGN

КОМПЛЕКТ ОТ ДВЕ ДВОЙНИ ЧЕТКИ ЗА ОЧИ Изчерпано количество

КОМПЛЕКТ ОТ ДВЕ ДВОЙНИ ЧЕТКИ ЗА ОЧИ

 Комплект от две двойни четки ,който ви пести място и едноврменно ви улеснява.-Shade & define Нанесете базовият цвят върху целият клепач  с облата пухкава четка след това завър..

18.50 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА СЕНКИ -30%

ЧЕТКА ЗА СЕНКИ

 четка 2в1За блиндиране на сенки или за да прикриететъмни кръгове и бръчици под очите ...

15.00 лева/BGN 10.50 лева/BGN

КОМПЛЕКТ ЧЕТКИ ЗА ВЕЖДИ -30% Изчерпано количество

КОМПЛЕКТ ЧЕТКИ ЗА ВЕЖДИ

EcoTools® Brow Shaping Set има всичко най-важно, което Ви трябва за постигнете перфектна форма на веждите Ви . Комплектът включва двойна четка за вежди , четка с гребен , и три шаблона за вежди...

13.00 лева/BGN 9.10 лева/BGN

TRAVEL COLLECTION

Тravel Collection - Създайте една естествена натурална визия с този комплект. Комплекта включва:-четка за фон дьо тен ;-четка за пудра или руж;-четка за сенки;-скосена четка за очна линия или вежди ..

34.00 лева/BGN

360 Ultimate Blend -29%

360 Ultimate Blend

Комплект от 3 броя пaтентовани плътни куполовидни 360 градусови глави -  четки за бързо нанасяне и блендиране 360 ULTIMATE BLENDВключва:Ultimate Buff –четка за смесване и нанасяне на баз..

36.00 лева/BGN 25.50 лева/BGN

ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИ  ЗА  ЧЕТКИ ЗА ГРИМ -25%

ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИ ЗА ЧЕТКИ ЗА ГРИМ

EcoTools® ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИ  мигновено почистват повърхността на четките от  грим, масло и примеси от четките, за да се подобрят резултатите при създаване на гримът . Добре е за вас , д..

15.00 лева/BGN 11.25 лева/BGN