ZAO ORGANIC MAKE UP

ZAO ORGANIC MAKE UP

ZAO ORGANIC MAKE UPZao Organic Make up, е създадена през 2012 г. от четирима приятели, Дейвид Реколе, Филип Доннат, Иван Рувиер и Салима Макози Реколе. Влюбени в природата и съзнавайки влиянието на нашето консуматорство върху околната среда, те решават да разработят марка за органичен грим според техните дълбоки ценности. Така се заражда Zao Organic Make Up - Essence of Nature, първата марка за грим  100% натурална и сертифицирана от Ecocert.  .Всички продукти на ZAO са свободни от парабени (синтетични консерванти), използва се микронизирано сребро като ефективен и нетоксичен консервант. ZAO не използва наночастици в продуктите си, микронизираното сребро е по-голямо от размера на наночастиците, това прави Zao безопасна и без никакви токсични консерванти и изключително подходяща за хора с проблемна и чувствителна кожа.


Вдъхновението идва от азиатските страни, за които един от основателите, Дейвид Реколе, винаги е имал страст. Той посещава няколко пъти Индия, Виетнам и Китай.Идеята е дошла от негов приятел от Тайван, който един ден му предложил кофрит, съдържащ молив и бамбукова писалка. Виждайки тези два цилиндрични предмета с този неповторим финес, получава мигновенно въпрос в съзнанието си! Ако може да се изработи писалка, защо да не може да се създаде грим линия от продукти като например червила който да се поставят в бамбукови опаковки.

И така при завръщането си от Азия той споделя всичко това с останалите 3-ма приятели, който са завладени от идеята и приключението на ZАО започва .......


Убедени в био-сертифицираната грим линия и нейният 100% натурален състав, те започват да изучават как трябва да използват естествена еко, елегантна и модерна опаковка, и така бамбука се откроява като доказателство за Дейвид, Филип, Иван и Салима. Всички дървета са въглеродни акумулатори, но изключителното темпо на растежа на бамбука по време на жизнения си цикъл го прави шампион в приноса на въглерод и така този аспект позволява на продуктите на ZAO да декларират намален въглероден отпечатък върху природата.

Бамбукът също е включен във формулите под формата на прах от сок, листен хидрозол или бамбуков коренищен маценат. Това растение е богато на органичен силициев диоксид, елемент, който естествено присъства в нашето тяло и участва в процеса на производство на колаген, който запазва еластичността на тъканите. Така бамбукът представя оригиналността и идентичността на ZAO ORGANIC MAKE UP.


Опаковани в уникален, лакиран бамбук с атрактивно представителен вид в памучна торбичка, ZAO може да бъде едновременно съкровище за нас и красив подарък за любмите ни хора.


Сертификация: ECOCERT Greenlife според ECOCERT стандарт :

http://cosmetics.ecocert.com.

Cosmebio

Не тества върху животни готовите продукти и техните съставките.

http://www.gocrueltyfree.org/shopper


Показване:
Подреждане по:
ZAO Oragnic Молив за Очи Устни и Вежди New

ZAO Oragnic Молив за Очи Устни и Вежди

ZAO Oragnic Молив за Очи Устни и Вежди Oткрийте нашата гама от моливи за очи, устни и вежди. Интензивни и дълбоки цветове, за да подчертаете очите си и контура на устните .Органични сертифицирани ..

21.00 лева/BGN

Zao Organic Заздравяваща Спирала с Алое Вера New Изчерпано количество

Zao Organic Заздравяваща Спирала с Алое Вера

Zao Organic Заздравяваща Спирала с Алое Вера Тази спирала гарантира допълнителна издръжливост, интензивност, комфорт и грижа. Формулата е биологично сертифицирана според Cosmos Organic и Vegan. Специ..

44.00 лева/BGN

Zao Organic Заздравяваща Спирала с Алое Вера ПЪЛНИТЕЛ New Изчерпано количество

Zao Organic Заздравяваща Спирала с Алое Вера ПЪЛНИТЕЛ

Zao Organic Заздравяваща Спирала с Алое Вера ПЪЛНИТЕЛТази спирала гарантира допълнителна издръжливост, интензивност, комфорт и грижа. Формулата е биологично сертифицирана според Cosmos Organic и Vegan..

29.00 лева/BGN