REAL TECHNIQUES - ЧЕТКИ ЗА ГРИМ - ЛИЦЕ

REAL TECHNIQUES - ЧЕТКИ ЗА ГРИМ - ЛИЦЕ

Марката четки за грим  Real Techniques се представя на пазара през 2011 г. Тези висококачествени четки са разработени от професионалните гримьори Саманта и Никол Чапман. Четките Real Techniques комбинират високотехнологични материали с новаторски форми за постигане на перфектният грим. Четките са направени от високотехнологичен теклон косъм , която ги прави изключително меки и са ръчно заострени.

Показване:
Подреждане по:

ЧЕТКА ЗА ПУДРА

ЧЕТКА ЗА ПУДРА-за равномерно нанасяне на пудра или минерален фон дьо тен за гладкост и да изглеждате перфектно дори и на ярка светлина-за създаване на ултра плюш ефект ,четката е с ръчно подрязан..

28.00 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА ФОН ДЬО ТЕН Изчерпано количество

ЧЕТКА ЗА ФОН ДЬО ТЕН

ЧЕТКА ЗА ФОН ДЬО ТЕН-леко скосена и плоска-позволява нанасяне в по-трудните зони на лицето около носа-равномерно нанася и предава въздушност и гладкост на кожата...

18.00 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА ЛИЦЕ EXPERT

ЧЕТКА ЗА ЛИЦЕ EXPERT- за нанасяне на кремообразен и течен Фон Дьо тен-плътна и широка глава, която помага за постигане на перфектен грим...

21.50 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА БРОНЗАНТ - прибираща се -30%

ЧЕТКА ЗА БРОНЗАНТ - прибираща се

Прибираща се четка с капак.-тази четка е ключа към създаване на естествен завършек на грима, чрез умело използване на бронзантили пудра.-осигурява здравословен блясък на Вашата кожа...

34.00 лева/BGN 23.80 лева/BGN

КОРЕКТОР ЧЕТКА - EXPERT

Мини версия на нашия бестселър, този EXPERT коректор четка е от съществено значение за най-доброто прилагане на  коректор под и над зоната около очите.Плътен и закръглен косъм , ид..

19.00 лева/BGN

INSTAPOP FACE BRUSH

Четка за лице за пълно покритие при използването на прахообразна ,минерална сетинг  пудра или печена техника ...

26.00 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА РУЖ

Четка за руж-при нанасяне има висока разделителна способност-с нея се работи блестящо с всички видове грим за лицето вкл. руж , бронзант  и светлоотразяваща пудра...

25.00 лева/BGN

СТИПЛИНГ ЧЕТКА Изчерпано количество

СТИПЛИНГ ЧЕТКА

СТИПЛИНГ ЧЕТКА-четката е с двойно влакно и създава въздушност на грима-нанасянето с нея е точковидно и предава страхотен ефект и гладкост на лицето...

24.00 лева/BGN

СЕТИНГ ЧЕТКА

СЕТИНГ ЧЕТКА -за създаване на ефирно сияние-може да се използва с кремообразен продукт или пудра -маркер за контуриране -идеален инструмент за завършване на грима. ..

13.50 лева/BGN

KABUKI ЧЕТКА - прибираща се

КАБУКИ четка.-прибираща се четка с капак.-основен инструмент за нанасяне на пудра,бронзант или руж.-лекото скосяване позволява да се подчертаят скулите с бронзант-с широката част  нанасяте равном..

24.00 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА УСТНИ - прибираща се

Четка за устни-удобна прибираща се четка с капаче-нанасяйте прецизно точни,сухи или кремообразни глосове или червила-четката се отличава с твърд заострен връх , който позволява продукта да се нанася р..

14.50 лева/BGN

СКУЛПТУРИРАЩА ЧЕТКА

СКУЛПТИРАЩА ЧЕТКА-четката е с широка ъглова глава, която дава възможност за създаване на определен контур на лицето .-използва се с кремообразен фон дьо тен или прахообразен бронзант...

24.00 лева/BGN

LIP COLOR + BLUR

LIP COLOR + BLUR комплект от две четки - предназначени за лесно нанасяне на червило или гланц за устни . -четка за устни: ултра-твърда, прецизна, заострена за очертаване на устните ;-четка за размазва..

23.90 лева/BGN

INSTAPOP CHEEK BRUSH

Четка за скули - ярък цвят на вашият руж само с едно движение ...

23.90 лева/BGN

ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА ЧЕТКИ ЗА ГРИМ

Проектиран за дълбоко почистване концентрат, с лабораторно доказана формула за ефективното премахване на почти всички остатъци от  грим .> Дерматологично тестван.> Без а..

17.00 лева/BGN

ВАНИЧКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЧЕТКИ ЗА ГРИМ

Почиства четките за грим  55% по-добре. * Страхотното прилагане  на грим започва с чисти четки . ВАНИЧКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЧЕТКИ ЗА ГРИМ помага за отстраняване на  грим, масла и ..

33.00 лева/BGN

EXPERT - ОРГАНАЙЗЕР - розов

EXPERT - ОРГАНАЙЗЕР !Организирай безпорядъка и освободи пространство .Продукт за многократна и дълготрайна употреба.Патентованата технология Miracle Cling Technology ™ здраво се придържа към гланцовит..

15.00 лева/BGN

EXPERT - ТРОЕН ОРГАНАЙЗЕР - розов

EXPERT - ОРГАНАЙЗЕР !Организирай безпорядъка и освободи пространство .Продукт за многократна и дълготрайна употреба.Патентованата технология Miracle Cling Technology ™ здраво се придържа към гланцовит..

30.00 лева/BGN