ECOTOOLS - ЧЕТКИ ЗА ГРИМ - ЛИЦЕ

ECOTOOLS - ЧЕТКИ ЗА ГРИМ - ЛИЦЕ

 

EcoTools® е лидер в съзнателно избрани еко продукти за красота и е известен с невероятно меките си козметични четки. Притежава отлична колекция от щадящи природата козметични аксесоари и продукти за баня.

Козметичните четки EcoTools® са началото на всичко. Каноничната визия на  бамбук, великолепният рециклиран алуминий и невероятно меките четки са само част от това, което прави EcoTools. Козметичните четки са красиви и оказват нужното уважение към природата. Създадени са 100% без насилие над животни, с невероятно мек мъх от синтетичен теклон, дръжки от бамбук и накрайници от рециклиран алуминий.

Показване:
Подреждане по:

Total Perfecting Blender

TOTAL PERFECTING BLENDER Проектиран с технологията EcoFoam® за по-добро нанасяне на коректор  или фон дьо тен  - за безупречно изглеждаща кожа. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Използвайте блендера ..

13.90 лева/BGN

Мини четка за деликатен руж

Пълен размер! Без компромис ! Главата на четката е в нейният реален и пълен размер, но със специално разработена компактна  дръжка. Идеална за всяка козметична чантичка и път. ..

10.90 лева/BGN

Мини четка за деликатна пудра

Пълен размер! Без компромис ! Главата на четката е в нейният реален и пълен размер, но със специално разработена компактна  дръжка. Идеална за всяка козметична чантичка и път. ..

10.90 лева/BGN

Travel Perfecting Blender

Перфектен бюти блендър за път - TRAVEL PERFECTING BLENDER Това е мека гъвкава гъбичка за фон дьо тен за безупречно нанасяне. Кутийката към него запазва бюти блендъра от замърсяване и е идеално за..

15.90 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА ПУДРА

Тази обемиста четка за пудра е перфектна когато искате да постигнете  пълно покритие и идеален финиш на вашия грим .Обемистата глава и финият мек  косъм на четката дава възможност да из..

18.50 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА ФОН ДЬО ТЕН

Създайте безупречна база за вашата визияс плоската четка за фон дьо тен с коятоможете да нанасяте течни или кремообразнипродукти .Използвайте четката за гладко покриване на кръгове под очите..

14.00 лева/BGN

Skin Perfecting -30%

Skin Perfecting

Четката SKIN PERFECTING е проектирана с куполовидни ъглови косми, за да покриете  несъвършенствата .Нанасяйте  с кръгови движения , започващи по средата на лицето към линията на косата. Прод..

14.00 лева/BGN 9.80 лева/BGN

ПРИБИРАЩА СЕ КАБУКИ ЧЕТКА Изчерпано количество

ПРИБИРАЩА СЕ КАБУКИ ЧЕТКА

 Кабуки четка за гримЧетка с плътен мек и нежен за кожата косъм.Ако сте неразделни със своят руж или бронзант с нея със сигурност ще направите нанасянето имлесно и равномерно. Затварящото се..

23.00 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА ПЕРФЕКТЕН ЗАВЪРШЕК -30%

ЧЕТКА ЗА ПЕРФЕКТЕН ЗАВЪРШЕК

 Контролирайте лъщенето и омазняването през целият ден сматиращата финиш четка.Уникалният дуо файбър дизайн създава сияен завършек на грима с течни,минерални илипрахообразни продукти .Късите..

16.00 лева/BGN 11.20 лева/BGN

Sheer Finish Kabuki

Sheer Finish KabukiЧетка с леки и меки косъмчета , които ще ви дадат мек завършек  при нанасяне на любимата ви пудра или бронзант . Ергономичната и удобна дръжка от бамбук,  за да ви улесни ..

17.00 лева/BGN

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ЧЕТКА

Многофункционална четка за гримиране -Еко четка за лице от луксозна бамбуковадръжка за нанасяне на минерален или прахообразенгрим.-Изработена от рециклирани материални с удобна опаковка.Всич..

13.50 лева/BGN

ЧЕТКА КОРЕКТОР -30%

ЧЕТКА КОРЕКТОР

 Коригирайте несъвършенствата с Correcting Concealer BrushДуо влакна ,комбинация от къси,вълнообразни и дълги прави косми,нанасят прахообразни или кремообразни коректори . Плътно покритиена зачер..

13.00 лева/BGN 9.10 лева/BGN

АПЛИКАТОР ЗА ФОН ДЬО ТЕН Изчерпано количество

АПЛИКАТОР ЗА ФОН ДЬО ТЕН

Апликатор за фон дьо тен-1271Дунапрененият връх на апликатора е проектиран залесно нанасяне на течен фон дьо тен по контуритена лицето,каквито се явяват линиите на очите и носа .След продължителна упо..

16.50 лева/BGN

СТИПЛИНГ ЧЕТКА

Четката SEAMLESS STIPPLING е проектирана с косъм от двуслойни влакна за меко нанасяне и наслояване на основи, зачервяване или подчертаване, за да се създаде готово за фотографско покритие...

20.00 лева/BGN

БЛЕНДИНГ ЧЕТКА за бронзант и пудра

Тази  луксозна , с дуо-файбър косъм  четка за пудра или бронзант ви помага да се постигне засилен, целунат от слънцето бронзов тен . Използвайте тази четка за да прелеете вашият гри..

22.00 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА РУЖ

Квадратната форма на тази четка за руж дава възможност за прецизно нанасяне на цветовете, и е специално проектирана да я използвате  с всички видове руж ,за да постигнете  този изглед ,..

18.00 лева/BGN

Contour Buki

Contour Buki е създаденa , за да придаде естествен изглед на бузите, челюстта или челото.Приложете чрез проследяване на числото "3" от двете страни на лицето: Като започнете от върха на челото си, пре..

12.00 лева/BGN

ЧЕТКА ЗА ПУДРА

Тази четка за пудра е снабдена с голяма, плътна, невероятно мека глава, за да разпределя и комбинира пресовани пудри за ежедневен, матов поглед.Използвайте с  кръгови движения, започващи по среда..

20.00 лева/BGN

Wonder Cover™ Complexion Brush

Четката Wonder Cover ™ Complexion е проектирана със 100 000 косми за пълно покритие  с течен или  кремообразен фон дьо тен. Четката може да се използвате мокра или суха.За да започнете, накл..

25.00 лева/BGN

ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИ  ЗА  ЧЕТКИ ЗА ГРИМ -30%

ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИ ЗА ЧЕТКИ ЗА ГРИМ

EcoTools® ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИ  мигновено почистват повърхността на четките от  грим, масло и примеси от четките, за да се подобрят резултатите при създаване на гримът . Добре е за вас , д..

11.50 лева/BGN 8.05 лева/BGN

ШАМПОАН ЗА ЧЕТКИ ЗА ГРИМ -40%

ШАМПОАН ЗА ЧЕТКИ ЗА ГРИМ

 ШАМПОАН ЗА ЧЕТКИ ЗА ГРИМ Почистващия шампоан е проектиран за дълбоко почистване с лабораторно доказана формула за ефективно премахване на всички остатъци от  грим, масла и..

17.50 лева/BGN 10.50 лева/BGN