Достaвка

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС- до офис на ЕКОНТ , при направена поръчка от Вас сайта автоматично изчислява цената на доставката.

Ако желаете доставка до адрес , моля напишете точния си адрес в графа "Добавете коментар към поръчката"- цените за доставка в такъв случай ще се определят според тарифите на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Срокът е 24 часа, ако поръчката  е подадена до 15:00ч. за страната.

В неделя и по време на националните празници доставки не се извършват. В събота доставки могат да бъдат извършвани съгласно разписанието на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.


За да активирате доставката, трябва да попълните коректно страницата с вашата поръчка.

Ние  ще се свържем с Вас за потвърждение или консултация за поръчката и ще Ви информираме своевременно за движението на стоката към Вас.

Стоката тръгва към Вас само след изрично устно потвърждение , освен това във формата за поръчка.

 

Плащане*

Плащането на заявените продукти става само и единствено чрез наложен платеж в момента на получаване от клиента.

 

* В стъпка 4 на Вашата поръчка,

- се уверете , че сте сложили отметка на наложен платеж -"ДА" .В противен случай няма да можете да продължите с поръчката ;

Рекламация

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок до 7 работни дни от датата на получаването му. Продуктът трябва да НЕ е употребяван и да е в добър търговски вид/ без да е нарушена целостта на опаковката/. Куриерските разходи при рекламация са за сметка на купувача. Клиентът автоматично става собственик и отговорно лице за стоката от момента, в който я получи и заплати.